ForDig Huidplooimeter en Meetlint Lichaam - Body Mass Tape - Omtrekmeter - Lichaamsvetmeter - Vetpercentage meter - Incl

4051854
28.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fordig
4,1 Sterren
ForDig Huidplooimeter en Meetlint Lichaam - Body Mass Tape - Omtrekmeter - Lichaamsvetmeter - Vetpercentage meter - Incl
28.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bereik jouw fitnessdoelen met precisie! Ben jij het zat om te gokken als het gaat om het volgen van jouw vooruitgang op jouw fitnessreis? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots de revolutionaire Huidplooimeter en Omtrek Meetlint Set, ontworpen om jou nauwkeurige metingen te bieden en je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken als nooit tevoren.

Precisie Metingen binnen handbereik
Zeg vaarwel tegen onbetrouwbare badkamerschalen en onnauwkeurige metingen. Onze state-of-the-art Huidplooimeter zorgt voor precieze en consistente metingen van jouw huidplooidikte, waardoor je jouw lichaamsvetpercentage nauwkeurig kunt beoordelen. Met deze krachtige tool in handen heb je een betrouwbare indicator van jouw vooruitgang, waardoor je nog beter beslissingen kunt nemen over jouw fitnessroutine en dieet.

Volg Jouw Vooruitgang Gemakkelijk
Het monitoren van de omtrek van jouw lichaam is even cruciaal bij het volgen van jouw fitnessvoortgang. Daarom hebben we een hoogwaardige Omtrek Meetlint in deze set opgenomen. Meet eenvoudig de omtrek van verschillende lichaamsdelen, zoals je taille, heupen, armen en dijen, om veranderingen in spierontwikkeling en algemene lichaamssamenstelling te beoordelen. Het flexibele materiaal van het meetlint zorgt voor een goede pasvorm en biedt elke keer nauwkeurige metingen.

Uitgebreide Gebruikershandleiding (EN)
We begrijpen dat je begeleiding nodig hebt om het meeste uit jouw fitnesshulpmiddelen te halen. Daarom hebben we een uitgebreide gebruikershandleiding bij deze set gevoegd. Deze gedetailleerde handleiding leid je door de juiste technieken voor het gebruik van de Huidplooimeter en Omtrek Meetlint, zodat je altijd nauwkeurige metingen kunt uitvoeren. Bovendien biedt het waardevolle inzichten in het interpreteren van de gegevens, zodat je jouw vooruitgang effectief kunt volgen en aanpassingen aan jouw fitnessroutine kunt maken indien nodig.

Inhoud verpakking
1x Huidplooimeter
1x Omtrek meetlint
1x Handleiding (EN)

Productspecificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8720168422224

Beoordelingen

Gesponsorde producten