ForDig Tablet Houder Auto Hoofdsteun - Universeel Tablethouder - 360 Graden Draaibaar - Geschikt voor iPad / Samsung

3996856
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fordig
4,1 Sterren
ForDig Tablet Houder Auto Hoofdsteun - Universeel Tablethouder - 360 Graden Draaibaar - Geschikt voor iPad / Samsung
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ready, set, roadtrip! Met de ForDig tablet houder auto hoofdsteun maak jij van jouw auto een entertainmentcentrum of mobiel kantoor! Met deze houder heb je altijd de ideale kijkhoek dankzij de 360 graden draaibaarheid. De houder universeel en geschikt voor hoofdsteunen van 13 tot 18,2 cm breed. Je telefoon of tablet wordt beschermd dankzij de siliconen klemmen en antislip. Ook de oplaadpoort blijft vrij, zodat je het apparaat kunt opladen terwijl je onderweg bent. De houder is geschikt voor tablets en telefoons (mits horizontaal geplaatst) van 22,5 tot 30,5 cm breed en heeft zelfs een handige ophanghaak aan de onderkant voor accessoires. Ideaal voor lange ritten, vakanties en werk onderweg. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze houder ook nog eens gemakkelijk zonder gereedschap te monteren. ForDig bestaat alleen met en voor jou, bestel vandaag nog!

Handigheidje
Met deze handige en speelse gadget hoef jij je geen zorgen meer te maken over verveling tijdens autoritten. De ForDig hoofdsteun houder is de perfecte oplossing om je tablet of telefoon veilig en stevig vast te houden terwijl je onderweg bent. De houder is ontworpen om te monteren op de hoofdsteun van de auto en is geschikt voor hoofdsteunen van 13 tot wel 18,2 cm (7 tot 10.5 inch) breed.

De tablet rond
De ForDig hoofdsteun houder is 360 graden draaibaar, waardoor je altijd de ideale kijkhoek hebt om te genieten van je favoriete series en films. Met de handige siliconen klemmen wordt je tablet of telefoon beschermd en dankzij het antislip blijft het vastzitten. Daarnaast blijft de oplaadpoort vrij, zodat je altijd je tablet of telefoon kunt opladen terwijl je onderweg bent.

Van alle markten thuis
Deze universele tablethouder is geschikt voor tablets en telefoons (mits horizontaal geplaatst) van 22,5 tot 30,5 cm breed. Dit maakt de houder perfect voor het gebruik van verschillende apparaten, waaronder iPad, Samsung Galaxy Tab en Amazon Kindle.

Inhoud verpakking
- 1x ForDig Tablet Houder Auto Hoofdsteun

Productspecificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8720168422156
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten