ForDig Toilettas Roze - Hanging Toilet Reis Tas met Haak - Hangend Make-Up Etui Organizer voor Toiletartikelen -

3989792
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fordig
4,1 Sterren
ForDig Toilettas Roze - Hanging Toilet Reis Tas met Haak - Hangend Make-Up Etui Organizer voor Toiletartikelen -
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het leven is kort en de wereld is groot, vertrek daarom direct op reis met de ForDig toilettas! Dit travel etui is gemaakt van luxe waterafstotend nylon en verstevigd met dubbele stiksels, strategische ritsen, PE-board in de voering en een oersterke klittenbandsluiting. Door het tijdloze unisex design met extra breed gevormd handvat neem je deze koffer organizer gemakkelijk overal mee naar toe en met de 4 grote opbergvakken heb je altijd ruimte voor al jouw basic verzorgingsproducten. Met ophanghaak uiteraard!

Vrijheid, blijheid!
Of jij elke vakantie in een 5 sterren hotel, liever in een tentje op de camping of juist in een simpele B&B verblijft, de toilettas van ForDig is hoe dan ook een must-have in jouw koffer! Door de handige ophanghaak houd je de badkamer netjes opgeruimd. En omdat je reistassen vaak heel wat te voorduren krijgen, heeft het etui een stevige klittenbandsluiting, deze kan je immers ook niet verliezen in tegenstelling tot een ouderwetse drukknoop. De draagband is bewust extra breed en gevormd voor een prettige grip.

Alles een eigen plekje
In de ForDig Toilettas heb jij ruimte voor al de basis verzorgingsproducten die mee moeten op reis. Door middel van de verschillende opbergvakken sorteer je de items netjes en overzichtelijk. Je vindt bijvoorbeeld een mesh opbergvak in het etui, ideaal voor je borstel en kam. Of het doorzichtige opbergvak voor het hygiënisch opbergen van je tandenborstel. Alle vakken zijn volledig af te sluiten voor een veilig vervoer. Het totale formaat van de toilettas is 23x21x10cm.

In een klein hoekje
Mocht er toch een ongelukje gebeuren in je koffer, met een verzorgingsproduct of misschien een gekocht souvenir, dan geen zorgen! De ForDig toilettas is volledig gemaakt van een duurzaam en waterafstotend nylon. Tot slot zijn de naden dubbel gestikt en de ritsen zijn op een strategische manier geplaatst, zodat je geen spullen kan verliezen.

Inhoud verpakking
-  1x ForDig Toilettas

Specificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8719632456292
  • Type sluiting: Klittenband
  • Inhoud in liters: 3.5
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Nylon
  • Afmeting (cm): 23x21 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten