Gadgetplace Gaming Headset met Microfoon - Inclusief Koptelefoon Houder - LED Koptelefoon met Draad - RGB Gaming Headset

4544840
44.95 39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Gadgetplace Gaming Headset met Microfoon - Inclusief Koptelefoon Houder - LED Koptelefoon met Draad - RGB Gaming Headset
44.95 39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar de perfecte game-ervaring? Met de Gadgetplace Gaming Headset met Microfoon ben je verzekerd van kraakhelder geluid en ultiem comfort! Deze bedrade headset is voorzien van indrukwekkende RGB LED-verlichting en komt inclusief handige koptelefoonhouder. Met de mute knop ben je altijd in controle. Waar wacht je nog op? Domineer jouw spel en bestel vandaag nog!

Professionele gaming headset

Met 50 mm drivers die superieure audioprestaties leveren, kan de headset een virtuele surround sound-ervaring genereren om afstand en diepte te creëren die elke game-, film- of muziekervaring verbetert. perfect voor de meeste FPS-games zoals God of War, Fortnite, PUBG of CS: GO.

Gebouwd voor comfort

De Gadgetplace headset wordt geleverd met ademende foam oorkussens, intrekbare hoofdbalk en flexibele hoofdband om ervoor te zorgen dat elke speler kan genieten van het optimale draagcomfort in een langdurig heftig spel.

Ruisonderdrukkende microfoon

De gevoelige microfoon met ruisonderdrukkende technologie kan communicatie van hoge kwaliteit overbrengen. Krijg een helderdere spraakkwaliteit en verminder achtergrondgeluid voor een verbeterde spraakervaring.

Geschikt voor alle consoles

Deze gamingheadset met een 3,5mm audioaansluiting is compatibel met PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox one S/X controller (voor Xbox One controller 1537 is een adapter nodig om deze headset te gebruiken), Laptop, Mac, Tablet, Telefoon.

Moeiteloze bediening

Onze pc-headset wordt geleverd met 2 gevlochten kabel met hoge treksterkte, anti-wikkel kabel met roterende volumeregelaar en mute-knop voor de microfoon. Gemakkelijk te bereiken, handig in gebruik. De USB-aansluiting wordt gebruikt voor het activeren van de LED-verlichting.

Productspecificaties

  • Merk: Gadgetplace
  • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1x Gadgetplace Gaming headset, 1x Koptelefoon Standaard
  • EAN: 8720828332733
  • Geluidsweergave: Surround (7.1)
  • Ruisonderdrukking microfoon: Ja
  • Kabellengte (cm): 150
  • Microfoon: Ja
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten