Garden Impressions Santos tuinset 5-delig donker grijs - Senna tuintafel 180x100 cm

4548176
701.00 569.00
Je kunt 113 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 113 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OSO-Tuinmeubelen
3,9 Sterren
Garden Impressions Santos tuinset 5-delig donker grijs - Senna tuintafel 180x100 cm
701.00 569.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Op zoek naar een comfortabele tuinset? Deze vijfdelige tuinset van kwaliteitsmerk Garden Impressions is van alle gemakken voorzien. De tuinset bestaat uit vier Santos verstelbare tuinstoelen en een Senna tuintafel. De Santos verstelbare tuinstoel is een heerlijk relaxte stoel. Zo kun je heerlijk actief aan een tafel zitten met deze, maar ook heerlijk onderuit zitten en genieten van een goed boek in de zon. De rugleuning van deze stevige verstelbare stoel zet je met gemak in de gewenste stand naar achteren.

Materiaal
De Santos verstelbare tuinstoel is één van de meest populaire stoelen uit onze collectie en deze is vervaardigd uit een stevig aluminium frame. Dit aluminium frame is voorzien van een sterke poeder coating laag. Voor de zitting en de rugleuning van deze stoel is gebruik gemaakt van een donker grijs textilene all-weather doek. Dit doek zorgt voor een prettig zitcomfort, waardoor een kussen niet nodig hoeft te zijn. Voor de bevestigingspunten is gebruik gemaakt van stevig nylon en RVS schroeven. De Senna tuintafel is vervaardigd uit een aluminium frame voorzien van een stevige poeder coating laag.

Eigenschappen
Aluminium is licht van gewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen. De tuintafel heeft een strak design en ronde tafelpoten die recht naar beneden lopen. Het tafelblad van deze tuintafel is gemaakt van gehard glas. Gehard glas wordt vaak gebruikt voor tuintafels, is zeer sterk en zal zeker niet makkelijk breken. Dit glas heeft een geprinted toplaag in de kleur donker grijs. Het heeft een motief dat het tafelblad op natuursteen doet lijken. Alle benodigdheden voor de montage worden meegeleverd bij de tafel. De afmetingen van de stoel zijn: B 71,5 x D 60 x H 110 cm en heeft een zitdiepte van 47 cm. De afmetingen van de tafel zijn: L 180 x B 100 x H 72 cm.

Specificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090500053075
  • Zithoogte (cm): 40.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten