Garden Impressions Tess tuinset 5-delig - Mina tuintafel 90x90xH71 cm

4548177
669.00 549.00
Je kunt 109 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 109 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OSO-Tuinmeubelen
4 Sterren
Garden Impressions Tess tuinset 5-delig - Mina tuintafel 90x90xH71 cm
669.00 549.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een mooie strakke kleine tuinset van aluminium tuinstoelen met prachtige afwerking. Heerlijke comfortabele stoelen met een kleine tuintafel. Ideaal voor de kleinere tuin of klein zitje.

Tuinstoel
De Tess tuinstoel is vervaardigd uit een onderhoudsvrij aluminium frame met een stevige poedercoating. Om dit stevige aluminium frame hoogwaardige kwaliteit kunststof draad. Dit draad heeft een naturel kleur en is eenvoudig te reinigen. Het draad heeft de uitstraling van touw, maar is dus gemaakt van TPU wat siliconen is. Hierdoor is dit draad beweegbaar en geeft het een comfortabele steun. De zitting van de tuinstoel is vervaardigd uit textileen. Dit zorgt voor een aangename zit, doordat het meeviert wanneer je gaat zitten.

Tuintafel
De Mina tuintafel is vervaardigd uit een onderhoudsvrij en weerbestendig aluminium. Dit aluminium is voorzien van een stevige laag poedercoating. Aluminium is licht van gewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Onderhoud
Aluminium heeft als voordeel dat het onderhoudsvrij is, wanneer het aluminium vies is geworden door bijvoorbeeld opspattend regenwater kun je dit eenvoudig schoonmaken met een sopje van groene zeep en een zachte doek.

Eigenschappen
Het onderstel van de tuintafel dient na levering zelf nog gemonteerd te worden. Dit kan eenvoudig met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. De tuinstoel heeft een afmeting van 63 bij 60 cm en heeft een hoogte van 92 cm. De tuintafel heeft een afmeting van 90 bij 90 cm en is 71 cm hoog.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097103748773
  • Zithoogte (cm): 43.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten