Gardena Slangstuk

3660900
15.49
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,1 Sterren
Gardena Slangstuk
15.49
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Gardena Slangstuk

Dit Gardena Slangstuk kunt u gebruiken om uw tuinslang bijvoorbeeld aan te sluiten op een waterkraan. Dit koppelstuk kunt u eenvoudig bevestigen op het Gardena Kraanstuk. Het slangstuk is voorzien van een speciaal gevormde wartelmoer, die een bijzonder sterke en waterdichte slangverbinding garandeert. Bovendien is hij hierdoor gemakkelijk te monteren. Het koppelstuk is voorzien van een softgrip, waardoor u optimale grip heeft tijdens het bevestigen, zelfs als u vochtige handen heeft. 

Verkrijgbaar in twee formaten

Dit slangstuk van Gardena is verkrijgbaar in een tweetal uitvoeringen.  De modellen hebben elk een andere slangaansluiting, zodat ze voor verschillende soorten tuinslangen te gebruiken zijn. De diameter van deze aansluiting wordt hieronder weergegeven in millimeters. U kunt kiezen uit de volgende twee opties:

  • 13 en 15 millimeter slangaansluiting
  • 19 millimeter slangaansluiting

Het nieuwe Original Gardena System

Gardena heeft het bekende Original Gardena System vernieuwd. De producten zijn niet alleen voorzien van een nieuwe, moderne vormgeving, maar zijn ook extra comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Dankzij de nieuwe productlijn kunt u ieder besproeiingsaccessoire eenvoudig en snel met uw tuinslang verbinden. Alles past op elkaar, zodat de verbindingen geheel waterdicht zijn. De nieuwe kleurstelling helpt u bovendien om de verschillende onderdelen op de juiste positie te bevestigen: licht op licht (begin van de slang) en donker op donker (einde van de slang).

Productspecificaties

  • Merk: Gardena
  • EAN: 4078500011808
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten