Garmin Dash Mini 2 FullHD Wifi Cloud

3870788
135.30
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Art-en-Craft
4 Sterren
Garmin Dash Mini 2 FullHD Wifi Cloud
135.30
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Garmin maakt het mogelijk om tot vier dashcams te koppelen aan je smartphone. Op deze manier kun je zowel voor, achter en aan de zijkanten van je auto opnemen. Let wel op dat je voor alle dashcams een afzonderlijke voeding en SD kaart nodig zult hebben.

Live view (Cloud) bewaking

Garmin geeft je de optie om gratis 24 uur aan video's op te slaan in de Cloud zodat je ze vanaf overal ter wereld kunt bekijken, dus óók als je niet in de buurt bent. Er zijn ook betaalde abonnementen van €5,99 en €10,99 voor respectievelijk 7 dagen en 30 dagen opslag. Let op dat voor het opslaan van de beelden een actieve Wifi verbinding (hotspot) in de auto aanwezig moet zijn waarmee je de dashcam kunt verbinden. Deze kan worden gecreëerd met een Wifi hotspot adapter (zie accessoires) waarin een SIM kaart met data abonnement kan worden gestoken.

Automatische parkeermodus

De Garmin Mini 2 schakelt automatisch in de parkeermodus wanneer de auto enkele minuten geparkeerd staat. In deze speciale stand staat de camera stand-by en begint een korte opname zodra een beweging of trilling wordt waargenomen. Let op dat voor gebruik van de parkeermodus de OBD of Continue voeding nodig is om de dashcam te voorzien van stroom zodra het contact van de auto uitstaat.

512gb capaciteit

De Garmin Mini 2 ondersteunt Micro SD kaarten tot 512gb. Dit is goed voor 80 uur aan FullHD video's. Wanneer de SD kaart vol is worden door de Loop recording de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe zodat je altijd de laatste ritten op de SD kaart hebt staan.

Optionele CPL filter

Met de optioneel verkrijgbare CPL filter neem je hinderlijke stralingen of reflecties van het dashboard weg. Het filter is magnetisch en daarom eenvoudig te plaatsen en verwijderen.

Productspecificaties

  • Merk: Garmin
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Garmin Dash Cam Mini 2, Zelfklevende steun, USB kabel (4m), Dual USB voedingsadapter, Documentatie
  • EAN: 0753759269364
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten