Gologi Slimme stekker - Smart plug - Tijdschakelaar & Energiemeter - WIFI - Google Home & Amazon Alexa - 4 Stuks - Zwart

4470464
59.95
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,6 Sterren
Gologi Slimme stekker - Smart plug - Tijdschakelaar & Energiemeter - WIFI - Google Home & Amazon Alexa - 4 Stuks - Zwart
59.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij graag duidelijk kunnen zien hoeveel stroom een apparaat gebruikt? Of wil je dat apparaten op bepaalde tijdstippen automatisch aan of uit gaan?

Kies dan voor deze slimme stekker! Met deze unieke stekker tover je normale apparaten in een handomdraai om in slimme apparaten die je op afstand kunt bedienen via een app. Met de stekker kun je meten hoeveel stroom er door apparaten gebruikt wordt, kun je een timer instellen en kun je daarnaast apparaten via de mobiele telefoon of tablet bedienen. Hierdoor kun je flink besparen op de energiekosten en zijn apparaten ook een stuk eenvoudiger te bedienen!

Maak van jouw apparaten slimme apparaten

Dankzij deze stekker tover je elektrische apparaten eenvoudig om tot slimme apparaten. De stekker kan verbonden worden aan het Wifi netwerk in huis, waarna je via de gratis app de stekker met je smartphone kunt verbinden. De stekker is vervolgens via de app te besturen en kan ook via stembediening bestuurd worden met behulp van Amazon Alexa en Google Assistant.

Makkelijk te installeren

De slimme stekker is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Je hoeft enkel de slimme stekker in het stopcontact te steken en via de app te laten verbinden met het Wifi netwerk in huis. De smart plug wordt hierdoor aan de app gekoppeld, waarna je de plug gelijk via de app kunt bedienen. In de app worden alle stappen duidelijk voor je uitgelegd, waardoor de installatie kinderspel is.

Op afstand bedienbaar via de app

Doordat de stekker verbonden is aan een app, kun je de apparaten die je in de stekker hebt gestoken voortaan op afstand bedienen. Zo kun je apparaten bijvoorbeeld aan of uit zetten, het energieverbruik controleren en zelfs tijdschema’s aanmaken. De app is in de App Store en de Google Play store gratis te downloaden.

Ervaar de voordelen nu zelf!

· Verbruik minder energie – Doordat je tijdschema’s aan kunt maken, kun je ervoor zorgen dat apparaten op bepaalde tijdstippen uitgeschakeld worden. Hierdoor hoeven apparaten niet de hele dag op stand-by te staan en hoef je er zelf niet aan te denken om de apparaten weer in te schakelen.

· Met energiemonitor – Wil je graag weten welke apparaten de meeste energie verbruiken? Dankzij de energiemonitor meet je heel nauwkeurig het verbruik van verschillende apparaten, zodat je precies weet welke apparaten het meest verbruiken.

· Stembediening – De slimme stekker is ook via Alexa en Google Home te bedienen. Hierdoor kun je jouw apparaten op afstand met spraakbediening besturen.

· Automatisch aan en uit – Deze stekker is ideaal voor apparaten die je wel eens vergeet uit te zetten. De stekker is namelijk voorzien van een timerfunctie die apparaten na bijvoorbeeld 30 minuten automatisch uitschakelt.

Specificaties

  • Merk: Gologi
  • EAN: 8720828084694
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten