GreenDream® 3 Verschillende Hangplanten Kunstplanten in Pot - decoratief - Cadeautip - Groen

4099563
30.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4Goodz
4,2 Sterren
GreenDream® 3 Verschillende Hangplanten Kunstplanten in Pot - decoratief - Cadeautip - Groen
30.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hangplanten zijn helemaal de trend van nu. Laat je huis stralen met de GreenDream Hangplanten Set, een prachtige en zorgeloze manier om de natuurlijke schoonheid van planten in je interieur te brengen. Deze set bevat drie hoogwaardige kunst hangplanten, met aandacht voor elk detail om een ongelooflijk realistische uitstraling te bereiken. Of je nu een groen accent wilt toevoegen aan je woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor of een andere ruimte, deze decoratieve set past perfect in elke omgeving.

Kenmerken:

Uitzonderlijke Kwaliteit: Onze kunstplanten zijn vervaardigd met aandacht voor detail en met behulp van de beste materialen. De fijne afwerking en de levensechte uitstraling maken ze bijna niet te onderscheiden van echte planten.

Onderhoudsvrij: Deze hangplanten hebben geen zonlicht, water of speciale zorg nodig. Vergeet het gedoe van dagelijkse verzorging; deze kunstwerken blijven altijd even fris en mooi.

Inclusief Elegante Potten: Elke kunstplant wordt geleverd in een prachtige pot die niet alleen de stabiliteit verzekert, maar ook de esthetische aantrekkingskracht verhoogt. Ze zijn klaar om opgehangen te worden, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe decoratieve aanwinst.

Decoreer met Realisme: De GreenDream Hangplanten Set combineert decoratie met realisme. Of je nu je ruimte wilt opfleuren met een vleugje groen of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratief accent, deze kunstplanten voegen charme en warmte toe aan elke omgeving.

Cadeautip: Op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend, familielid of collega? Deze set is een geweldig cadeau-idee voor elke gelegenheid. Het is een geschenk dat blijvende indruk maakt en een blijvende herinnering achterlaat.

Transformeer je huis in een oase van groen met de GreenDream Hangplanten Set. Bestel vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het is om sfeer en leven in je leefruimte te brengen, zonder enige zorgen over onderhoud. Laat je inspireren door de schoonheid van kunstplanten die overal in huis kunnen worden geplaatst.

De belangrijkste voordelen:

  • Hangplanten zijn helemaal hot
  • Deze plantjes geven jarenlang plezier
  • Natuurlijke uitstraling
  • Creëer sfeer; Zet ze neer op een vensterbank, plank of in een wandrek
  • Geen 'groene vingers' nodig


Ideaal cadeau

Met dit cadeau ga je nooit de mist in! Deze schattige plantjes zijn een ideaal cadeau voor veel verschillende gelegenheden! Geef ze bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, voor Moederdag, als kerst cadeau, sinterklaascadeau of wanneer iemand een nieuwe woning heeft! Of gewoon omdat het leuk is om iets te geven!

Natuurlijke en decoratieve uitstraling
Deze decoratieve plantjes passen bij elk interieur en elke ruimte. De plantjes lijken net echt vanwege de levendige kleuren! Ideaal om jouw woning of werkruimte sfeervoller en levendiger te maken, zonder dat je er dagelijks naar om moet kijken.

Sterke materialen
In tegenstelling tot gewone vetplantjes, gaan de GreenDream® kunstplanten jarenlang mee! De plantjes zijn gemaakt van vormstabiel kunststof  en zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze!

Overal te plaatsen
Deze kunstplantjes hebben geen water en zonlicht nodig, dus je kunt ze plaatsen waar je maar wilt! Zo kun je meer sfeer creëren in jouw woonkamer, toilet, keuken of slaapkamer!



Productkenmerken

  • Merk: GreenDream®
  • Afmeting potje: 8x8x8 cm
  • Lengte plantjes: ca 70 en 80 cm
  • Materiaal: kunststof plantje + kunststof potje
  • Gewicht: 450 gram

Specificaties

  • Merk: GreenDream
  • Verpakkingsinhoud: Set van 3 kunst hangplanten in een nette geschenkdoos.
  • EAN: 8720572205000
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 8x8x80 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten