Grundig Draadloze Oordopjes - Bluetooth Koptelefoon - In-Ear Oortjes - 400 mAh - Wit

4479090
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxiMondo
4 Sterren
Grundig Draadloze Oordopjes - Bluetooth Koptelefoon - In-Ear Oortjes - 400 mAh - Wit
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de vrijheid van draadloos luisteren met de Grundig draadloze oortjes. Deze Bluetooth-oortjes bieden een ongeëvenaarde draadloze ervaring, waardoor je moeiteloos kunt genieten van je favoriete muziek en oproepen kunt beantwoorden zonder gedoe met kabels.

Met een indrukwekkend Bluetooth-bereik van 10 meter heb je de vrijheid om je smartphone of ander Bluetooth-apparaat neer te leggen en toch draadloos te blijven genieten van hoogwaardig geluid. Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon ontspant, deze draadloze oortjes bieden de flexibiliteit die je nodig hebt.

De Grundig bluetooth oordopjes hebben een gebruikstijd van wel 2 uur zonder tussentijds opladen, waardoor je langer kunt genieten voordat je ze weer aan de lader moet leggen. De lange standby-tijd van 60 uur zorgt ervoor dat de oortjes klaar zijn voor gebruik wanneer jij dat bent.

Dankzij de snelle oplaadtijd van slechts 1-2 uur ben je snel weer klaar om van je muziek te genieten. De draadloze oortjes zijn niet alleen handig, maar ook stijlvol en comfortabel, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor jouw dagelijkse activiteiten.

Of je nu op zoek bent naar draadloze oordopjes, draadloze oortjes of Bluetooth-oordopjes, Grundig biedt een hoogwaardige oplossing die voldoet aan jouw behoeften voor draadloos luisteren. Ervaar het gemak en de kwaliteit van Grundig draadloze oortjes en geniet van een nieuwe dimensie van draadloze vrijheid.

Grundig Draadloze Oortjes Bluetooth

  • Bereik tot 10 meter
  • 2 uur speeltijd

Productspecificaties

  • Merk: Grundig
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8711252244792
  • Kleur: Wit
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 47.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten