Grundig Solar Tuinfakkel - 9 x 59 CM - Tuinverlichting - LED Fakkel

3680972
18.64
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Grundig Solar Tuinfakkel - 9 x 59 CM - Tuinverlichting - LED Fakkel
18.64
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Creëer in een handomdraai meer sfeer in je tuin met behulp van de Grundig solar tuinfakkel. Deze unieke tuinverlichting plaats je gemakkelijk in de grond zonder rekening te houden met de aanwezigheid van een stopcontact. De tuinfakkel werkt namelijk op zonneenergie. Overdag laad de solar lamp zich op, zodat je er in de avond 6 tot 8 uur gebruik van kunt maken. Dit is niet alleen een stuk zuiniger, maar ook veiliger. De tuinverlichting bestaat daarnaast uit 30 LED lampen die het effect van een echte fakkel met vlam nabootsen. Hierdoor is de lamp niet alleen sfeervol, maar ook zuinig en duurzaam. 

Solar tuinverlichting 

De Grundig solar tuinfakkel werkt voor 100% op zonneenergie. Wanneer je de lamp buiten plaatst laad hij gedurende de dag op dankzij de energie van de zon. Dit betekent dat je geen rekening meer hoeft te houden met lastige en voor buiten soms gevaarlijke stroomkabels. Wanneer de batterij van 600 mAh overdag volledig is opgeladen kun je de solar lamp gedurende de avond voor maximaal 6 tot 8 uur gebruiken. De lamp schakelt handmatig aan of uit middels de aan/uit knop die op de bovenkant van de lamp bevestigt is. 

LED vlammen effect

Om niet alleen meer verlichting maar automatisch ook meer sfeer te geven aan jouw buitenruimte creëert de grondig tuinfakkel een LED-vlammen effect. Hiervoor gebruikt de solar lamp 30 geïntegreerde LED's die samen de vorm en kleur van vuur nabootsen. Dit effect maakt de solar lamp niet alleen sfeervol, maar ook veilig om te gebruiken rondom verschillende tuinplanten, bloemen en meubilair met hout of textiel. Daarnaast kun je ze ook met een gerust hart gebruiken op een kampeer trip, omdat ze geen risico vormen voor de vaak gevoelige tent materialen. 

Meer sfeer buiten

Je kunt de Grundig solar tuinfakkel overal in je tuin in de grond plaatsen. Heb je geen grote buitenruimte of tuin? Geen probleem! De LED lamp past ook perfect op een balkon in een mooie bloempot. Maar er zijn nog tal van andere manieren om deze unieke solar fakkel te gebruiken. Plaats bijvoorbeeld meerdere fakkels langs je oprit om deze te verlichten, of tijdens het kamperen om rondom je kampeerplek meer licht te krijgen. Elk tuinfeestje wordt gegarandeerd ook een stuk sfeervoller wanneer je de solar lamp gebruikt als decoratie. 

Specificaties Grundig solar tuinverlichting fakkel

 • Afmetingen: 90 x 90 x 590 mm
 • Gewicht: 0,208 KG
 • Vermogen: 600 mAh
 • Maximale werktijd: 6 tot 8 uur
 • Geen stekker 
 • Zonneenergie tuinverlichting
 • Aan/uit knop
 • 30 LED's

Productspecificaties

 • Merk: Grundig
 • EAN: 8711252145501
 • Kleur: Zwart
 • Afmeting (cm): 9x9x59 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten