HABA Stapelfiguur Beestachtig hoog

3983523
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fan-Toys
4,2 Sterren
HABA Stapelfiguur Beestachtig hoog
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stapelfiguur Beestachtig hoog van HABA


De Stapelfiguur Beestachtig hoog van HABA is een geweldig speelgoed voor kinderen vanaf 10 maanden oud. Met de 4 stapelelementen in verschillende kleuren en groottes kunnen kinderen in een handomdraai een grappige dierenpiramide bouwen. Dit bevordert niet alleen de fijne motoriek, maar zorgt ook voor urenlang speelplezier.

Wat dit speelgoed extra leuk maakt, is de spiegelfolie en voeleffecten. Terwijl de baby speelt, kan hij of zij zichzelf zien in de spiegelfolie. Dit zorgt voor een interactieve speelervaring en stimuleert de zintuigen van de baby.

De Stapelfiguur Beestachtig hoog van HABA is ook een ideaal cadeautje voor de eerste verjaardag. Met een gewicht van slechts 0,164 kg en afmetingen van 29 cm hoog, 13 cm breed en 13 cm lang, is dit speelgoed gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken.

Het speelgoed is gemaakt van polyester en acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid. Kortom, de Stapelfiguur Beestachtig hoog van HABA is een geweldige keuze voor jonge kinderen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben.

Aanvullende productinformatie

  • Stapelfiguur
  • Beestachtig hoog

Productspecificaties

  • Merk: Haba
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4010168259055

Beoordelingen

Gesponsorde producten