HAES DECO - Decoratieve glazen stolp met grijs metalen voet, diameter 20 cm en hoogte 35 cm - ST63544HS

3960064
75.92
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Marketplace-Trading
4,1 Sterren
HAES DECO - Decoratieve glazen stolp met grijs metalen voet, diameter 20 cm en hoogte 35 cm - ST63544HS
75.92
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Op zoek naar een bijzondere decoratieve glazen stolp? Een glazen stolp is een prachtig en veelzijdig decoratief accessoire dat jouw huis of werkplek kan verfraaien. Bij HAES DECO bieden wij een ruim assortiment van kristal heldere glazen stolpen aan om je favoriete spullen te tonen.

Deze glazen stolp heeft een vintage grijze metalen onderzetter met blaadjes. De stolp heeft een formaat diameter 20 cm en hoogte 35 cm. Het binnen formaat van de stolp is diameter 19 cm en hoogte 10 cm.

De mogelijkheden van glazen stolpen als decoratie zijn eindeloos. Ze geven je huis charme en gezelligheid, en zijn een geweldige eye-catcher in je interieur. Onze stolpen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, dus er past altijd iets in dat volgens jou een bijzonder plekje in huis verdient.

Daarnaast zijn glazen stolpen veelzijdig in gebruik. Je kunt bijvoorbeeld zelf een leuke stolp maken met gevonden dennenappels, schelpen of bloemen. Plaats vetplanten, kleine bloemen of cactussen in een stolp. Varieer per seizoen en maak iedere keer weer een leuke creatie met bijvoorbeeld Kerst en Pasen. Zo heb je altijd een unieke en persoonlijke decoratie.

Onze glazen stolpen zijn ook geschikt voor verschillende gelegenheden. Geef een stolp als cadeau voor familieleden, collega's en vrienden.

Het glas is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Houd er wel rekening mee dat het glas ambachtelijk gemaakt is, waardoor kleine luchtbelletjes ontstaan en elk product uniek is.

Kortom, met een kristal heldere glazen stolp van HAES DECO haal je een veelzijdige en mooie decoratie in huis die geschikt is voor allerlei gelegenheden en toepassingen.

Specificaties

  • Merk: HAES deco
  • EAN: 1135264031688
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 20x20x35 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten