HAES DECO - Decoratieve stolp met kerstdecoratie Notenkraker en witte voet, diameter 23 cm en hoogte 41 cm - ST65156HS

3959831
229.11
Je kunt 45 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 45 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Marketplace-Trading
4,1 Sterren
HAES DECO - Decoratieve stolp met kerstdecoratie Notenkraker en witte voet, diameter 23 cm en hoogte 41 cm - ST65156HS
229.11
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Decoratieve stolp met kerstdecoratie wit met roze Notenkraker op witte voet, formaat diameter 23 cm en hoogte 41 cm.

Kerststolp met kerstdecoratie de Notenkraker. Een glazen stolp is een prachtig en veelzijdig decoratief kerst accessoire dat jouw huis of werkplek kan verfraaien. Bij HAES DECO bieden we prachtige kristal heldere glazen stolpen aan om je kerst extra sfeer te geven.

De notenkraker werd vroeger gezien als symbool voor kracht en moed en als beschermer van het huis tegen kwade geesten. In 1865 creëerde Wilhelm Friedrich Füchtner het prototype voor de klassieke notenkraker, de rood-geel-zwarte koning met een kroon op zijn hoofd. De notenkraker werd geassocieerd met Kerstmis vanwege het feit dat noten tijdens de feestdagen veel worden gebruikt. Tegenwoordig worden notenkrakers voornamelijk als decoratie gebruikt, maar er zijn nog steeds traditionele notenkrakers en variaties verkrijgbaar.

Versier je huis of werkplek met deze prachtige kerststolp met kerstdecoratie in de vorm van de Notenkraker. De glazen stolp heeft een diameter van 23 cm en een hoogte van 41 cm en rust op een elegante witte voet.

Bij HAES DECO bieden we kristalheldere glazen stolpen aan om je kerstdecoratie extra sfeer te geven. De notenkraker is een symbool van kracht en moed en werd vroeger gezien als een beschermer tegen kwade geesten. Het is een klassieke kerstdecoratie die in 1865 werd bedacht door Wilhelm Friedrich Füchtner en tegenwoordig nog steeds veel wordt gebruikt als decoratie.

Notenkrakers zijn geassocieerd met Kerstmis vanwege het gebruik van noten tijdens de feestdagen en zijn een prachtige aanvulling op je kerstcollectie. Kies voor deze prachtige kerststolp met kerstdecoratie in de vorm van de Notenkraker en maak jouw kerst compleet. Bestel nu bij HAES DECO en haal de kerstsfeer in huis!

Productspecificaties

  • Merk: HAES deco
  • EAN: 1135264016197
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 23x23x41 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten