HAES DECO - Sneeuwbol met Kerststal Ø 10x14 cm - Groen - Kerst Figuur, Kerstdecoratie, Schudbol

4210648
37.86
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Marketplace-Trading
4,1 Sterren
HAES DECO - Sneeuwbol met Kerststal Ø 10x14 cm - Groen - Kerst Figuur, Kerstdecoratie, Schudbol
37.86
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Creëer een betoverend kerstfeest met onze prachtige sneeuwbol met Kerstgroep / Kerststal met kindje Jezus! Laat de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen en breng de magische winterse sfeer in huis. De charmante decoratie in de sneeuwbol versterkt het betoverende effect. "Let it snow!"

Productinformatie:

  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Glas / Polyresin
  • Formaat: Ø 10x14 cm
  • Merknaam: HAES DECO
Onze sneeuwbolcollectie brengt nostalgische momenten en vintage design samen in een betoverend kerstlandschap vol met kerstmarkten, sneeuwmannen en de Kerstman. Ideaal om uw feestelijke interieur aan te vullen, te verzamelen, te combineren en cadeau te geven. Sneeuwbollen roepen prachtige jeugdherinneringen aan Kerstmis op - geef ze een zachte schud en zie de sneeuw rustig neerdwarrelen. .

Op zoek naar een betoverende toevoeging aan uw kerstdecoratie? Onze sneeuwbol met versiering is de perfecte keuze! Gemaakt van duurzaam polyresin straalt dit decoratieve figuur vakmanschap en oog voor detail uit. .

Of u nu uw kersttafel, een plank of de openhaard wilt verfraaien, deze sneeuwbol met oog voor detail zal zeker de aandacht trekken. Het is niet alleen een prachtige kerstdecoratie, maar ook een decoratief stuk dat tijdens de feestdagen in het oog springt. .

Deze sneeuwbol is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een geweldig cadeau-idee voor vader, moeder, opa, oma en andere dierbare familie en vrienden. Breng de magie van de feestdagen tot leven en voeg deze decoratieve accessoire toe aan uw huis. Bestel vandaag nog deze betoverende sneeuwbol van HAES DECO en maak uw kerstviering extra speciaal!

Productspecificaties

  • Merk: HAES deco
  • EAN: 1135264055974
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Glas
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten