HAES DECO - Theedoos met Kip met 4 vakken Bruin - 31x13x10 cm - Hout - Theekist, Theezakjeshouder

4104062
50.70
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Marketplace-Trading
4,1 Sterren
HAES DECO - Theedoos met Kip met 4 vakken Bruin - 31x13x10 cm - Hout - Theekist, Theezakjeshouder
50.70
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de HAES DECO Theedoos met Kip: een perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie. Deze prachtige theedoos, uitgevoerd in een warme bruine kleur, voegt niet alleen een vleugje stijl toe aan je keuken of eetkamer, maar biedt ook een slimme oplossing om je thee georganiseerd te houden.

Productinformatie:

  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Formaat: 31x13x10 cm
  • Merknaam: HAES DECO
Met een formaat van 31x13x10 cm en vervaardigd uit hoogwaardig hout, straalt deze theekist duurzaamheid uit. Het porseleinen knopje in de vorm van een sierlijke Kip voegt een artistiek tintje toe en dient als een visueel aantrekkelijke handgreep om het deksel te openen.

Met 4 handige vakjes in het interieur is deze theedoos ontworpen om jouw thee-ervaring te verbeteren. Drie van deze vakjes zijn speciaal ontworpen om standaard formaat theezakjes op te bergen. Het vierde vakje herbergt 6 prachtige porseleinen schoteltjes die dienen als elegante onderzetters voor je theezakje na gebruik.

Deze theedoos is een must-have voor gepassioneerde theeliefhebbers die graag hun theeassortiment georganiseerd houden. Of je nu van klassieke zwarte thee, aromatische kruidenthee of verfijnde groene thee houdt, deze theedoos biedt de ideale opslagoplossing. Naast het bewaren van je favoriete thee, kan dit veelzijdige doosje ook dienen als opbergdoos voor kleine voorwerpen en als decoratief element in je interieur.

Kortom, de HAES DECO Theedoos met Kip is meer dan alleen een opslagoplossing. Het is een stukje kunst en functionaliteit dat een waardevolle aanvulling zal zijn op je dagelijkse thee-rituelen en interieurdecoratie. Ontdek de schoonheid van georganiseerd genieten met deze prachtige theedoos.

Productspecificaties

  • Merk: HAES deco
  • EAN: 1135264048501
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 31x13x10 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten