HappyBed Traagschuim 60x70 - Dreampillow hoofdkussen - hoofdkussen nekklachten - Versnipperd traagschuim

4560083
49.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
thehappybed-nl
2,5 Sterren
HappyBed Traagschuim 60x70 - Dreampillow hoofdkussen - hoofdkussen nekklachten - Versnipperd traagschuim
49.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een hoofdkussen dat je een echt comfortabele nachtrust bezorgt? Wil je elke ochtend heerlijk uitgerust en vol energie wakker worden? Het hoofdkussen van HappyBed is precies wat je nodig hebt! Dit aanpasbare kussen biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid, waardoor nekklachten 's nachts tot het verleden behoren. Je kunt de dikte van het kussen eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur door schuim toe te voegen of te verwijderen. Met het HappyBed hoofdkussen slaap je als een roos en begin je elke ochtend vol energie aan je dag!

Voordelen van het HappyBed traagschuim hoofdkussen:

  • Zorgt voor een betere nachtrust
  • Voorkomt nekpijn, rugpijn en hoofdpijn
  • Ergonomisch design (incl. extra navulling)
  • Verkoelend effect (COOL®-gel)
  • Duurzaam & Veilig (OEKO-TEX® gecertificeerd)
  • Geschikt voor zij-, buik- en rugslapers
  • Aanpasbaar met rits


Nu 30 dagen proefslapen met geld-terug garantie!


Met het HappyBed traagschuim hoofdkussen behoor je nooit meer wakker te worden met een pijnlijke rug of nek. Dankzij het ergonomische ontwerp zul je voortaan in een gezonde, natuurlijke slaaphouding rusten. Dit kussen zorgt ervoor dat je elke ochtend vol energie ontwaakt, vrij van rug- en nekklachten.

Bovendien biedt dit slaapkussen een verkoelend effect gedurende je slaap. In tegenstelling tot warme en benauwde orthopedische kussens die kunnen leiden tot een te hoge lichaamstemperatuur tijdens het slapen, kun je met dit ergonomische hoofdkussen eindelijk comfortabel rusten. Dit betekent dat je niet langer onrustig slaapt en 's ochtends vermoeid ontwaakt. Het verleden is nu achter de rug dankzij dit kussen.

 

Het perfecte kussen voor zij-, buik- en rugslapers, dankzij het Slimme design!

HappyBed® is een uniek hoofdkussen met een revolutionair ontwerp, speciaal ontwikkeld voor zij-, buik- en rugslapers. Dit kussen past zich eenvoudig aan jouw slaaphouding aan, waardoor je elke ochtend uitgerust wakker wordt.

Ben je voornamelijk een zijslaper? Dan wordt HappyBed® standaard geleverd met de juiste hoeveelheid vulling. Voor rugslapers kan het kussen iets te hoog aanvoelen, dus haal gewoon een vierde van de vulling eruit. En als buikslaper kun je de helft van de vulling verwijderen voor de optimale slaaphouding. HappyBed® kan ook helpen bij het verlichten van nekklachten en andere pijnklachten. Het is ons nekklachtenkussen dat jou kan helpen!

Door de vulling van HappyBed® aan te passen aan jouw persoonlijke slaaphouding, bevordert het kussen een natuurlijke houding van je lichaam tijdens het slapen. Dit helpt nek- en rugklachten te voorkomen, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Bovendien past ons kussen ook perfect in de hoezen diverse merken, zo is het formaat een van de meest gebruikte maten voor kussenslopen.

 

Nooit meer een te warm hoofdkussen!

Met het HappyBed® verkoelend hoofdkussen behoren warme hoofdkussens tot het verleden. Dit kussen wordt geleverd met een uitwasbaar kussensloop van biologisch materiaal (OEKO-TEX® gecertificeerd), zodat je het kussensloop regelmatig kunt wassen voor een optimale slaaphygiëne en een langere levensduur.

De speciale kussensloop zorgt voor extra luchtventilatie tijdens het slapen. Maar dat is niet alles, want het kussen zelf is gevuld met versnipperd traagschuim met verkoelende gel. Hierdoor kan de verkoelende werking van de gel moeiteloos je hoofd bereiken, terwijl de lichaamswarmte wordt afgevoerd. Dankzij deze verkoelende technologie geniet je van een heerlijke nachtrust en word je fris wakker.

Het ultieme hoofdkussen. Ongeëvenaard comfort.

Naast de vele gezondheidsvoordelen is het HappyBed® hoofdkussen simpelweg ongelofelijk comfortabel. Dit is mede te danken aan de ultra zachte buitenhoes die je zintuigen streelt. Bovendien is dit slaapkussen geschikt voor alle slaapposities, of je nu een zijslaper, rugslaper of buikslaper bent. Het biedt de perfecte ondersteuning voor je nek en kan helpen bij het verlichten van nekpijn. Upgrade nu je slaapkamer met het HappyBed® hoofdkussen en ervaar de ultieme slaapervaring!


Als je dit kussen eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders! Bestel hem nu. Met 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Specificaties:
Vulling: Versnipperd traagschuim + Micro-Vezels (CertiPUR® veilig)
Diervriendelijk: Ja
Afmetingen: 60 x 70 cm
Wasvoorschrift: 30ºC
Garantietermijn: 1 jaar
Kleur: Wit

Productspecificaties

  • Merk: HappyBed
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720726859844
  • Materiaal vulling: Synthetisch
  • Geschikt voor wasdroger: Ja
  • Geschikt voor kinderen: Ja
  • Wasbaar: Ja
  • Allergie vrij: Ja
  • Kleur: Wit
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten