Henzo Fotolijst - Viola - Fotomaat 50x50 cm - Zwart

3619760
31.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchDo
4,1 Sterren
Henzo Fotolijst - Viola - Fotomaat 50x50 cm - Zwart
31.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar de passende lijst voor jouw interieur? Met de Henzo Viola fotolijst 50x50 centimeter zwart is het zeer eenvoudig mogelijk om een foto aan de wand op te hangen of ergens neer te zetten. Dit artikel kan door middel van clips geopend worden zodat de achterzijde verwijderd wordt. Het is vervolgens mogelijk om een afbeelding op het zeer heldere glas te leggen. Met de passe-partout in de Henzo Viola fotolijst 50x50 centimeter zwart kun je een foto van 40 bij 40 centimeter gebruiken. Zonder deze passe-partout kan de afbeelding een formaat hebben van maximaal 50 bij 50 centimeter. De omranding is gemaakt van hout en de lijst kan met een standaard aan de achterkant worden neergezet. Ophangen is ook mogelijk, dit kan horizontaal of verticaal.
      Productinformatie
      * Fotoformaat zonder passe-partout: 50x50 cm * Fotoformaat met passe-partout: 40x40 cm * Buitenmaat fotolijst: 54x54x2 cm * Materiaal: Hout * Kleur: Zwart * Aantal foto's: 1 Plaatsing * Ophangen: Horizontaal en verticaal * Staand: Horizontaal en verticaal
    Henzo

    Henzo is een puur Nederlands merk dat al sinds 1958 bestaat en een breed assortiment luxe wissellijsten, portretlijsten, fotoalbums en gerelateerde producten levert. Als specialist in Europa heeft Henzo een mooie collectie in diverse woonstijlen, formaten en kleuren. Door het aankleden van je woning met Henzo producten creëer je een echt thuisgevoel. Henzo. Keeping emotions alive!

    Productspecificaties

    • Merk: Henzo
    • EAN: 8711229074704
    • Geschikt voor foto met formaat: 50x50 cm
    • Aantal foto's: 1
    • Vorm: Vierkant
    • Kleur: Zwart
    • Materiaal: Hout
    • Afmeting (cm): 2x52 (LxH)

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten