HI NATURE™ Inductie Beschermer set 4 Stuks - Inductie mat - Pannenonderzetter - Hittebestendig

4591139
24.95 19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MSI TRADING
2,9 Sterren
HI NATURE™ Inductie Beschermer set 4 Stuks - Inductie mat - Pannenonderzetter - Hittebestendig
24.95 19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben jij op zoek naar de perfecte bescherming voor je Inductiekookplaten en pannen tijdens het koken? Zoek niet verder! De HI NATURE™ Inductie beschermer set van 4 stukken is precies wat je nodig hebt. Deze hittebestendige onderzetters voor pannen zijn ideaal voor Inductiekookplaten. Bescherm je pannen tegen krassen en schade met deze handige en stijlvolle panbeschermers. Plaats ze onder je pannen en geniet van stressvrij koken.

Inductiekookplaten winnen steeds meer aan populariteit, maar helaas zijn ze niet altijd krasbestendig. Bescherm uw inductiekookplaat tegen beschadigingen met de HI NATURE™ beschermingsmatten. Tijdens het koken verschuiven pannen nu eenmaal en het morsen van eten komt maar al te vaak voor.

Houd je inductie kookplaat schoon en veilig met deze handige afdekplaat! Deze inductie mat is perfect om je kookplaat te beschermen tegen krassen en vlekken. Met de ronde vorm en het hittebestendige materiaal is deze afdekplaat een must-have accessoire voor elke keuken.

Gebruik deze praktische pannenonderzetters om je tafel te beschermen tegen hitte! Niet alleen zorgen ze ervoor dat je pannen stabiel staan, ze voorkomen ook dat je tafel beschadigd raakt door de warmte.

Bescherm je pannen met deze handige Inductie beschermer set van 4 stuks! Met deze panbeschermers hoef je je geen zorgen te maken over krassen of beschadiging aan je pannen. Ze zijn gemaakt van hittebestendig materiaal en passen perfect op de onderkant van je pannen.

Vaatwasserbestendig
De matten zijn gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser. Ze vangen etensresten op die ontstaan door overkoken of spetters. Het is handig om ze grondig te kunnen reinigen. Als u geen vaatwasser heeft, kunt u ze ook met een borstel en wat zeep schoonmaken.

Multifunctioneel
De matten beschermen niet alleen uw kookplaat, maar kunnen ook worden gebruikt als onderzetters voor op tafel. Ze bieden bescherming tot 300 ºC, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over brandplekken op uw tafel of aanrecht.

Verbeter uw kookervaring
Naast het beschermen van uw kookplaat en pannen, bieden de matten nog meer voordelen. Ze vangen ook etensresten op, zodat deze niet aanbranden op de kookplaat. De matten kunnen eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. Bovendien kunnen ze als pannenonderzetter op tafel worden gebruikt. Auctic garandeert bescherming tot 300 ºC.

Antislip
Dankzij een speciale antislipcoating behoudt u volledige controle tijdens het koken. Krassen of vallende pannen behoren tot het verleden en u kunt stabiel werken zonder verschuivingen.

Schoonmaken
De inductiemat kan veilig worden gereinigd in de vaatwasser. Hij zal er weer prachtig schoon uitzien en is direct klaar voor gebruik. Let op: de mat moet wel droog zijn voordat u hem gebruikt.

Alle voordelen op een rij:

  • Elke set bevat 4 inductiematten
  • Diameter: 22 centimeter
  • Hittebestendig tot 300 ºC
  • Bescherming tegen krassen
  • Opvangen van eten tijdens het koken
  • Ophanghaakje
  • Antislip
  • Gemakkelijk schoon te maken en vaatwasserbestendig
  • Luxe uitstraling

Gebruiksaanwijzing

  • Maak de kookplaat en de matten goed schoon en droog;
  • Plaats de matten op de gewenste plek;
  • Verwijder eventuele luchtbellen door de matten aan te drukken;
  • Klaar voor gebruik!

LET OP:
Deze inductiematten zijn enkel bedoeld voor een inductieplaat en dus niet te gebruiken voor een (keramische) kookplaat.

Meer informatie

Bisfenol A (BPA) is een chemische stof die in de meeste plastic producten zit, zoals plastic flessen, borden, lepels en speelgoed. Deze chemische stof kan in kleine hoeveelheden in ons voedsel terecht komen. Wanneer er te veel BPA in het lichaam terecht komt, kan het schadelijke gevolgen hebben voor de vruchtbaarheid en kan het effect hebben op het hormoonsysteem.

*Gids voor het Gebruik en Reinigen van Siliconenproducten*

1. *Eerste Gebruik*: Spoel het siliconen product bij eerste gebruik af met heet water. Mijd sterke zepen aangezien deze in sommige gevallen geur aan het product kunnen toevoegen.

2. *Hanteer Milde Schoonmaakmiddelen*: Gebruik indien nodig milde schoonmaakmiddelen en zorg ervoor dat u het siliconen product grondig naspoelt met water.

3. *Verwijder Geur met Bakpoeder*: Maak een pasta met bakpoeder en water, breng deze aan op het product bij hardnekkige geuren. Laat het een tijdje staan en spoel het daarna af.

4. *Gebruik Azijn voor reiniging*: Azijn kan helpen bij het verwijderen van geur. Week het product in een mengsel van gelijke delen azijn en water voor enkele uren en was het daarna grondig af.

Met deze stappen hopen we dat u optimaal kunt genieten van onze siliconen producten, vrij van elke ongewenste geur.

HI NATURE™
Neem gerust contact met ons op als er vragen zijn, wij zullen u binnen de 24 uur antwoorden. Hi Nature™ is een geregistreerd handelsnaam, we doen er alles aan om u het ideaal van hoogwaardige producten en diensten te bieden.

Premium Kwaliteit
Wij werken intensief samen met onze fabrikant om u de beste kwaliteit te leveren. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en onze producten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

30 Dagen Bedenktijd
Bij ons krijg je 30 dagen de tijd om ons product uit te proberen.

FAQ

Veelgestelde vragen over Panbeschermers Inductie beschermer van HI NATURE™

  1. Hoe werken de Panbeschermers Inductie beschermer van HI NATURE™ eigenlijk?
    De panbeschermers van HI NATURE™ zijn ontworpen om je kostbare inductiepannen te beschermen tegen krassen en beschadigingen tijdens het opbergen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een zachte en dikke vulling die schokken absorbeert.
  2. Zijn de Panbeschermers Inductie beschermer geschikt voor alle maten pannen?
    Ja, de panbeschermers van HI NATURE™ zijn universeel en geschikt voor pannen van alle maten. Ze passen zich gemakkelijk aan de vorm van je pannen aan, waardoor je ze veilig kunt opbergen zonder je zorgen te maken over beschadigingen.
  3. Kan ik de Panbeschermers Inductie beschermer ook gebruiken voor andere soorten pannen?
    Absoluut! Hoewel de panbeschermers speciaal zijn ontworpen voor inductiepannen, kun je ze ook gebruiken voor andere types pannen, zoals keramische, gietijzeren of roestvrijstalen pannen. Ze zorgen ervoor dat al je pannen goed beschermd zijn.
  4. Zijn de Panbeschermers Inductie beschermer van HI NATURE™ gemakkelijk schoon te maken?
    Ja, zeker! De panbeschermers zijn gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal. Je kunt ze eenvoudig afvegen met een vochtige doek om vlekken of vuil te verwijderen. Daarna kun je ze laten drogen voordat je ze opnieuw gebruikt.
  5. Is de inductie mat vaatwasserbestendig? Ja, de inductie mat is vaatwasserbestendig en kan ook gemakkelijk met de hand worden gereinigd.

  6. Kan de inductie mat direct op de inductiekookplaat worden gelegd? Ja, de inductie mat is ontworpen om direct op de kookplaat te worden geplaatst.

  7. Van welk materiaal is de inductie mat gemaakt? De inductie mat is gemaakt van een hittebestendig silicone.

Productspecificaties

  • Merk: Hi Nature
  • EAN: 8720938841026

Beoordelingen

Gesponsorde producten