HKOENIG SWRC130 - ROBOT STOFZUIGER

4097639
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wifi-functie en afstandsbediening met de app - TuyaSmart - WaterMop-technologie - Compatibel met Google Home en Alexa - Capaciteit watertank: 350 ml - Autonomie: tot 120 min - Detectie obstakels - 4 cycli - Primair filter en HEPA-filter - Automatische terugkeer naar basis - Accessoires: laadstation, afstandsbediening, watertank, microvezeldweil
* Reinigingsmodus: met technologie van gyroscopische begeleiding brengt de vacuümrobot uw huis in kaart en kiest hij zijn route voor een methodische reiniging van uw interieur.
* Hoofdkleur: Zwart
* Gewicht: 2,69 kg
* Breedte: 33,5 cm
* Kleur: Zwart
* Kleur(en): Zwart
* Meegeleverd gereedschap: laadstation, afstandsbediening, watertank, microvezeldweil
* Meegeleverde accessoires: laadstation, afstandsbediening, watertank, microvezeldweil
* Type product: ROBOTVACUUM
* Andere kenmerken: Ben je op reis of heb je gasten vannacht? Schakel de wifi-functie in en gebruik de TuyaSmart-app. Het is compatibel met Google Home en Alexa. Plan meerdere schoonmaakprogramma's en start ze op afstand. Hij stofzuigt en reinigt alle soorten vloeren dankzij het waterreservoir van 350 ml en de absorberende microvezeldoek. Met behulp van zijn sensoren lokaliseert hij de leegte en al het puin, beweegt hij zich gemakkelijk tussen de meubels, vermijdt hij obstakels en gaat hij gemakkelijk alle hoeken in om nog efficiënter te zijn. Met zijn sterke zuigkracht, zijn autonomie van 120 minuten en zijn dubbele borstelsysteem reinigt de SWRC130 optimaal. De robotstofzuiger is uitgerust met een hoogwaardig HEPA-filter voor een betere filtratiekwaliteit.
* Capaciteit opvangbak: 0,35L
* Merk: HKOENIG
* Smart Assistant: Google Home en Alexa
* Filtertype: Primair filter en HEPA-filter

Productspecificaties

  • Merk: Hkoenig
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 3701335310068
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Geluidsniveau (db): 56
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 7,4 (H)
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 120

Beoordelingen

Gesponsorde producten