Honden Auto Stoel Zwart

4098797
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Honden Auto Stoel Zwart
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben jij het zat om telkens weer die vervelende hondenharen uit je autostoelen te moeten plukken? Verlang je naar een zorgeloze autorit met je trouwe viervoeter zonder je druk te maken over krassen, kwijl en modderige pootafdrukken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Maak kennis met onze gloednieuwe autostoel voor honden – jouw oplossing voor een veilige, schone én stijlvolle reis met je geliefde huisdier.

Kwalitatief materiaal voor duurzaamheid
We begrijpen hoe belangrijk de veiligheid van je harige vriend is. Daarom is onze autostoel gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen de enthousiaste krabben en klauwen van je huisdier. Zo kun je zorgeloos de weg op, wetende dat je trouwe metgezel veilig en comfortabel zit.

Eenvoudig in gebruik
Geen gedoe meer met ingewikkelde riemen en clips! Onze autostoel is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je de autostoel veilig bevestigen, en je hond zal er dol op zijn. Geen gedoe meer, alleen maar plezierige ritjes samen!

Multifunctioneel voor al jouw kleine vrienden
Heb je niet alleen een hond, maar ook andere pluizige vrienden in huis? Geen probleem! Onze autostoel is niet alleen geschikt voor honden, maar ook voor katten, kittens, konijnen, cavia's en andere kleine knaagdieren. Zo kunnen al je harige metgezellen genieten van een veilige rit.

Geheel Op Maat Te Maken
Elke hond is uniek, en onze autostoel past zich aan aan jouw viervoeter. Met verstelbare riemen en banden kun je de autostoel volledig op maat maken, zodat je harige vriend comfortabel kan zitten, liggen en zelfs een dutje kan doen tijdens de rit. Geen compromissen meer op het gebied van comfort!

Bescherming voor Jouw Autostoelen
Zeg vaarwel tegen die vervelende krassen en haren op je autostoelen! Onze autostoel vormt een beschermende barrière tussen je huisdier en je autostoelen. Laat je hond lekker ravotten en genieten van de rit, zonder je zorgen te maken over schade aan je geliefde auto-interieur.

Houdt Jouw Auto Schoon en Fris
Heb je genoeg van die eeuwige strijd tegen hondenharen en kwijlvlekken? Onze autostoel houdt niet alleen je autostoelen veilig, maar ook schoon! Geen modderige pootafdrukken of haren meer die in je bekleding vast komen te zitten. Geniet van een frisse auto, zelfs na avontuurlijke wandelingen.

Kies voor de autostoel die niet alleen je hond, maar ook jouw rijervaring transformeert. Met onze autostoel geniet je van ritten vol vreugde en plezier, zonder de zorgen over schade en rommel. 

Opmerking: Deze autostoel is ontworpen voor kleine huisdieren. Zorg ervoor dat je huisdier goed past binnen de afmetingen van de autostoel voordat je bestelt.

Specificaties:

- Kleur: Zwart
- Materiaal: Textiel
- Afmetingen (lxbxh): 40 cm x 30 cm x 25 cm
- Gewicht: 400 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701523
  • Autostoelgroep: Groep 2/3 (van 15 tot 36kg)
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten