Hoorprofs reinigingsdoekjes navulverpakking (90 stuks)

3982444
11.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,6 Sterren
Hoorprofs reinigingsdoekjes navulverpakking (90 stuks)
11.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

HoorProfs Reinigingsdoekjes Navulverpakking - Houd uw hoortoestellen fris en schoon!

Bent u dol op de handige en effectieve HoorProfs Reinigingsdoekjes voor uw hoortoestellen? Dan zult u enthousiast zijn over onze nieuwe navulverpakking! Deze navulverpakking bevat maar liefst 90 doekjes, waardoor u langdurig kunt genieten van een optimale reiniging.

Kenmerken van de HoorProfs Reinigingsdoekjes Navulverpakking:

  1. Langdurige voorraad: Met 90 doekjes in elke verpakking heeft u voldoende reinigingskracht om uw hoortoestellen regelmatig schoon te maken. Zo blijven ze fris en presteren ze op hun best.
  2. Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor de navulverpakking draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Het gebruik van navulverpakkingen helpt onnodig afval te verminderen en is daarom een milieuvriendelijke keuze.
  3. Handig en gemakkelijk: De navulverpakking is speciaal ontworpen voor eenvoudig gebruik. U kunt de doekjes gemakkelijk uit de verpakking halen en direct aan de slag gaan met het reinigen van uw hoortoestellen.
  4. Dezelfde kwaliteit: De HoorProfs Reinigingsdoekjes in de navulverpakking bieden dezelfde uitstekende kwaliteit als de oorspronkelijke verpakking. Ze zijn zacht, effectief en veilig te gebruiken voor het reinigen van uw hoortoestellen.

Met de HoorProfs Reinigingsdoekjes Navulverpakking heeft u altijd voldoende doekjes bij de hand om uw hoortoestellen grondig te reinigen. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de frisheid van onze hoogwaardige reinigingsdoekjes!

Productspecificaties

  • Merk: TakeCare
  • EAN: 8717472011961

Beoordelingen

Gesponsorde producten