Horend Goed pillendoos 7 vakjes kleur

4383495
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,5 Sterren
Horend Goed pillendoos 7 vakjes kleur
13.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met onze Regenboog Pillendoos - Jouw Dagelijkse Dosis Vrolijkheid!

Ben je het zat om rond te lopen met onhandige pillenflesjes of saaie pillendoosjes? Zeg gedag tegen het alledaagse en hallo tegen onze Regenboog Pillendoos! Ontworpen om je dag op te fleuren en van je dagelijkse pilroutine een vrolijke ervaring te maken.

Dit is waarom je er dol op zult zijn:

?? Levendig Regenboogontwerp: Deze pillendoos is niet alleen functioneel; het is een explosie van kleur! Het op regenbogen geïnspireerde ontwerp is perfect voor zowel volwassenen als kinderen. Je wordt elke keer een beetje gelukkiger als je hem opent.

?? Compact en Reisvriendelijk: Het slanke en compacte ontwerp zorgt ervoor dat hij eenvoudig in je tas of zak past. Mis nooit meer een dosis, of je nu thuis bent, op het werk, of op avontuur.

?? Zeven Vrolijke Compartimenten: Met zeven kleurrijke vakjes kun je moeiteloos je dagelijkse medicijnen of vitamines organiseren. Elke dag van de week krijgt zijn eigen spetterende kleur, waardoor het gemakkelijk is om je inname bij te houden.

?? Gebruiksvriendelijk en Veilig: De pilcompartimenten zijn eenvoudig te openen en sluiten veilig. Maak je geen zorgen meer over pillen die in je tas morsen! Houd je medicatie veilig en op één plek.

Ervaar het gemak van onze Regenboog Pillendoos en maak het beheren van je medicatie een plezierig onderdeel van je dag. Haal er een voor jezelf of deel de vreugde met een dierbare!

Productspecificaties

  • Merk: Horend Goed
  • EAN: 8720634850650
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 20x2,5x20 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 40.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten