Horend Goed relax speaker witte ruis - tinnitus verlichting

4532443
89.99
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,6 Sterren
Horend Goed relax speaker witte ruis - tinnitus verlichting
89.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak komaf met tinnitusklachten en geniet van een goede nachtrust met de veelzijdige Horend Goed relax speaker. Speciaal ontworpen voor mensen met tinnitus, biedt deze unieke speaker een effectieve manier om het storende geluid naar de achtergrond te verplaatsen, zodat je gemakkelijker in slaap kunt vallen.

De Horend Goed relax speaker is niet zomaar een speaker; het is een multifunctioneel apparaat dat aan al jouw behoeften voldoet. Met de eenvoudige bediening via de knoppen op het apparaat zelf of zelfs via de handige afstandsbediening, kun je moeiteloos het gewenste geluid selecteren en het volume aanpassen.

Maar dat is niet alles! Deze speaker is ook een lamp die zacht en sfeervol licht verspreidt, waardoor je een rustgevende ambiance kunt creëren in je slaapkamer of elke gewenste ruimte. Bovendien is de Horend Goed relax speaker uitgerust met bluetooth-functionaliteit, zodat je hem kunt koppelen aan bijvoorbeeld je mobiele telefoon en draadloos je favoriete muziek kunt afspelen.

De handige klok op de speaker geeft je altijd de juiste tijd, terwijl de wekkerfunctie je op een rustige en aangename manier kunt wekken. Heb je je eigen ontspanningsmuziek? Geen probleem! De Horend Goed relax speaker functioneert ook als een mp3-speler via een geheugenkaartje, zodat je je persoonlijke afspeellijsten kunt beluisteren.

Gun jezelf een goede nachtrust en verminder de impact van tinnitus met de veelzijdige Horend Goed relax speaker. Ontdek de rustgevende kracht van achtergrondgeluiden, geniet van het sfeervolle licht, luister naar je favoriete muziek en word op een ontspannen manier gewekt.

Opmerking: Raadpleeg altijd een medische professional voor persoonlijk advies en behandeling van tinnitusklachten.

Bestel nu en ervaar de verlichting en veelzijdigheid die de Horend Goed relax speaker biedt!

Productspecificaties

  • Merk: Horend Goed
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Verpakkingsinhoud: 1 speaker 1 Engelstalige gebruiksaanwijzing, 1 afstandsbediening, 1 laadkabel
  • EAN: 8720634850995
  • Kleur: Wit
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 100.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten