iDesign - Bestekla Organizer, 38.1 x 34.3 x 6.4 cm, Uittrekbaar, Paulownia Hout - iDesign Eco Wood

3934032
31.49
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
iDesign - Bestekla Organizer, 38.1 x 34.3 x 6.4 cm, Uittrekbaar, Paulownia Hout - iDesign Eco Wood
31.49
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bestekla Organizer, 38.1 x 34.3 x 6.4 cm, Uittrekbaar, Paulownia Hout - iDesign | Eco Wood

Deze bestekla organizer uit de Eco Wood serie van iDesign is een uitkomst voor in iedere keuken! De organizer heeft een afmeting van 38.1 x 34.3 x 6.4 centimeter en is gemaakt van paulownia hout. Deze duurzame houtsoort is bestand tegen vlekken, splinters en kromtrekken. De bestekla organizer is uittrekbaar. Ingeschoven beschikt de bestekla organizer over 5 vakken waar je bestek zoals lepels, vorken of messen in kwijt kunt. Als je de organizer uitschuift heeft de organizer 2 extra vakken waar je je kookgerei in kwijt kunt. Helemaal uitgeschoven heeft de bestekla organizer een afmeting van 56 centimeter breed. Combineer deze bestekla organizer met de andere handige opbergartikelen uit de Eco Wood serie voor een opgeruimde en georganiseerde keukenindeling!

Pluspunten:

  • Uittrekbaar
  • Duurzaam materiaal
  • Geschikt voor iedere lade

Minpunt:

  • Niet vaatwasbestendig

iDesign is een Amerikaans bedrijf, welke in 1974 is opgericht door Bob Immerman. Het merk begon als een designbedrijf voor huishoudelijke artikelen, met als hoofddoel het aanbieden van innovatieve opbergproducten voor in huis, tegen een redelijke prijs. Inmiddels is iDesign uitgegroeid tot een globaal merk, met producten verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd.
iDesign's missie is om het dagelijks leven gemakkelijker te maken, met innovatieve producten die zijn ontworpen om mensen te helpen organiseren en hun huis met stijl te verbeteren.

Dat duurzaamheid in het DNA van het bedrijf is verweven, blijkt wel uit de productie van de artikelen. Door het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, duurzame verpakkingen en het verwijderen van chemicaliën uit de productie, ben je verzekerd van een natuurvriendelijk product. Het uiteindelijke doel van iDesign is om in 2025 al zijn plastic producten te hebben omgezet naar gerecycled plastic. Zo draag je dus bij elke aankoop van dit merk, een steentje bij aan het milieu.

Productspecificaties

  • Merk: iDesign
  • EAN: 0081492337300
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 38,1x34,3x6,4 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten