iDesign - Lade Organizer, 10.2 x 10.2 x 7.6 cm, Kunststof, Transparant - iDesign Linus

3934130
15.83
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
iDesign - Lade Organizer, 10.2 x 10.2 x 7.6 cm, Kunststof, Transparant - iDesign Linus
15.83
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Lade Organizer, 10.2 x 10.2 x 7.6 cm, Kunststof, Transparant – iDesign | Linus

Maak optimaal gebruik van de opbergruimte met de Linus lade organizer van iDesign. Met deze lade organizer van 10.2 x 10.2 x 7.6 cm organiseer je de lades van je keuken, badkamer of make-up tafel tot in de puntjes. Dankzij het transparante kunststof en de open bovenzijde blijft de inhoud altijd zichtbaar en binnen handbereik. Aan de onderzijde vind je antislip pootjes die ervoor zorgen dat de bakjes niet gaan glijden tijdens het openen of sluiten van de lade. Combineer lade organizers van diverse formaten uit dezelfde serie om zo jouw perfect georganiseerde en opgeruimde lade te creëren. Om er zo lang mogelijk plezier van te kunnen hebben is het aan te raden om de bakjes schoon te maken met water en zeep.

Pluspunten:

  • Voorzien van antislip pootjes
  • Makkelijk met elkaar te combineren
  • Nestbaar

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser

iDesign

iDesign is een Amerikaans bedrijf, welke in 1974 is opgericht door Bob Immerman. Het merk begon als een designbedrijf voor huishoudelijke artikelen, met als hoofddoel het aanbieden van innovatieve opbergproducten voor in huis, tegen een redelijke prijs. Inmiddels is iDesign uitgegroeid tot een globaal merk, met producten verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd.

iDesign's missie is om het dagelijks leven gemakkelijker te maken, met innovatieve producten die zijn ontworpen om mensen te helpen organiseren en hun huis met stijl te verbeteren.

Dat duurzaamheid in het DNA van het bedrijf is verweven, blijkt wel uit de productie van de artikelen. Door het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, duurzame verpakkingen en het verwijderen van chemicaliën uit de productie, ben je verzekerd van een natuurvriendelijk product. Het uiteindelijke doel van iDesign is om in 2025 al zijn plastic producten te hebben omgezet naar gerecycled plastic. Zo draag je dus bij elke aankoop van dit merk, een steentje bij aan het milieu.

Productspecificaties

  • Merk: iDesign
  • EAN: 0081492527305
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 10,2x10,2x7,6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten