Infinity Goods Digitale Fotolijst Met WiFi En Frameo App - Digitale Fotokader - 10,1 Inch - HD IPS Scherm - Zwart

4474250
69.95
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Infinity-Goods
3,6 Sterren
Infinity Goods Digitale Fotolijst Met WiFi En Frameo App - Digitale Fotokader - 10,1 Inch - HD IPS Scherm - Zwart
69.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil jij je dierbare momenten iedere dag herbeleven? Met de Infinity Goods digitale fotolijst met WiFi en Frameo App geniet je elke dag van jouw mooiste en meest dierbare herinneringen. Dit 10,1-inch digitale fotolijst is met haarscherpe beeldkwaliteit de nieuwe manier voor het tonen van je waardevolle foto's en video's. Je vakantiefoto's, je kinderen, je avonturen, alles komt tot zijn recht op dit nieuw ontwikkelde kristalheldere IPS-scherm. Dankzij deze geavanceerde technologie en het naadloze zwarte frame wordt elk moment levendig en levensecht weergegeven, ongeacht vanuit welke hoek je kijkt. Daarnaast maakt de bijgevoegde gratis Frameo App het delen van foto’s naar jouw digitale fotolijst, familie of vrienden nog eenvoudiger. Het is mogelijk om traditioneel één foto weer te geven, maar ook meerdere foto’s achter elkaar weer te geven of zelfs videobeelden weer te geven op jouw fotolijst. In tegenstelling tot een traditionele fotolijst hoef je met een digitale fotolijst geen foto’s uit te printen en verander je eenvoudig foto’s. Geef je woonkamer, slaapkamer of kantoor een persoonlijke touch, laat je herinneringen stralen en herbeleef je mooiste momenten iedere dag opnieuw!

Over de Infinity Goods Digitale Fotolijst

  • Innovatief 10,1-inch IPS scherm
  • Haarscherpe 1280x800 resolutie
  • Direct delen via Frameo App
  • Gebruiksvriendelijk touchscreen
  • Automatische diavoorstelling mogelijk
  • Ruim 16GB intern geheugen
  • Stijlvol design
  • De moderne en luxe variant van een traditionele fotolijst

Beeldkwaliteit om van te watertanden
Met het geavanceerde IPS-scherm van de Infinity Goods digitale fotolijst geniet je van een superieure kijkervaring. Vanuit elke hoek zie je levendige, levensechte kleuren, waardoor je favoriete momenten nog specialer aanvoelen. Het beeldscherm heeft een kijkhoek van maar liefst 180°. Dit wil zeggen dat je van moeilijkere kijkhoeken nog steeds het scherm goed kan blijven zien.

Frameo App
In een tijdperk waarin het vastleggen van momenten centraal staat, biedt Frameo een unieke oplossing: Een eenvoudige overdracht van herinneringen van je smartphone naar je digitale fotolijst. Wanneer je net een prachtige foto hebt gemaakt, kun je die met een paar simpele klikken in de Frameo App staat laten schitteren op je fotolijst thuis. Maar er is meer: nodig vrienden en familie uit en laat ze hun speciale momenten direct naar jouw lijst sturen. Zo blijf je altijd dichtbij, zelfs als je fysiek ver weg bent. Frameo maakt het delen van herinneringen niet alleen makkelijker, maar ook persoonlijker en intiemer.

Stijlvol design
Het moderne, strakke ontwerp van het Infinity Goods digitale fotolijstje is een toevoeging voor ieder interieur. Het frame voegt niet alleen technologie toe, maar ook een vleugje elegantie en luxe.

Gemakkelijk en veilig te gebruiken
Het instellen is eenvoudig, zelfs voor mensen die niet zo handig zijn. De App en digitale fotolijst zijn privacy-veilig, zo blijven je herinneringen beschermd en alleen voor jou en je dierbaren zichtbaar.

Technische specificaties
- Merk: Infinity Goods
- Schermgrootte: 10.1 inch
- Resolutie: 1280x800 (Full HD)
- Intern geheugen: 16GB
- Geheugenkaart: Micro SD kaart tot 32 GB
- Foto-ondersteuning: JPG/JPEG/BMP/PNG/GIF
- Video-ondersteuning: MP4/MKV/MOV/AVi/MPG/FLV/3GP
- Muziekondersteuning: MP3/WMA/OGG/AAC/APE/FLAC/WAV
- Connectiviteit: WiFi, USB, SD-kaart ingangen

Productspecificaties

  • Merk: Infinity Goods
  • EAN: 8720726337922
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten