Infinity Goods Elektrische Convector Kachel - 750 / 1500 / 2000W - Verstelbare Thermostaat - Radiatorkachel -

4382601
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Infinity-Goods
3,6 Sterren
Infinity Goods Elektrische Convector Kachel - 750 / 1500 / 2000W - Verstelbare Thermostaat - Radiatorkachel -
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar een efficiënte manier om je woning te verwarmen zonder een fortuin aan gas uit te geven? De Infinity Goods Elektrische Convectorkachel is je ideale partner tijdens de koude maanden. Ervaar fijne warmte waarbij je niet van je stoel valt bij het zien van de maandelijkse rekening. Met een draaibare thermostaat en drie krachtige standen stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Ondanks de krachtige prestaties heeft deze kachel een compact formaat, wat het verplaatsen of opbergen kinderspel maakt. De koele handvatten voegen daarbij een extra vleugje gemak toe. Of je nu op zoek bent naar hoofdverwarming of aanvullende warmte in een grotere ruimte, deze kachel is stil, effectief en levert in een mum van tijd heerlijke warmte. Steek de stekker in het stopcontact en geniet van een snel en heerlijk warm huis met de Infinity Goods elektrische kachel.

Over de Infinity Goods elektrische convector kachel:

  • Een warm huis zonder gas
  • Snelle verwarming
  • Een handige thermostaat
  • In te stellen op 750, 1500 of 2000W
  • Zeer compact, eenvoudig te verplaatsen of op te bergen

In een mum van tijd een warme kamer
Dankzij de nieuwe technologie die in de Infinity Goods elektrische kachel gebruikt wordt, is je kamer binnen een mum van tijd heerlijk warm. Wanneer de concvectorkachel ingeplugt wordt, is deze binnen enkele seconde al op de maximale temperatuur. De warme lucht stijgt gelijk op en wordt gelijk door de hele kamer verspreid.

Handig formaat
De kachel is met een formaat van 53,3 x 38,7 x 20 cm compact maar krachtig genoeg om een kamer op te warmen van maar liefst 35m2. De elektrische kachel is daarnaast slecht 3 kilogram, waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is. De kachel beschikt over twee handvatten, welke niet warm worden. De elektrische kachel is daardoor gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen. Daarnaast zal het zwarte design een echte eye-catcher zijn en mooi staan in jouw interieur.

Verschillende standen
De kachel is in te stellen op 750, 1500 of 2000W. Hoe hoger het Wattage, des te krachtiger de kachel zal zijn. Daarnaast beschikt de radiatorkachel over een handige thermostaat, waardoor de warmte die de kachel afgeeft in te stellen is.

Een heerlijk warm huis
Dankzij de Infinity Goods elektrische convector kachel heb je een heerlijk warm en gasloos huis. De elektrische kachel warmt enorm snel op, je zult verstelt staan van de resultaten. Is die warme trui voor jou ook niet voldoende? Met deze kachel zul je er zelfs tijdens de koudste winterdagen heerlijk warmpjes bij zitten.

Besparen door gasloos verwarmen
De Infinity Goods elektrische convector kachel is volledig elektrisch. Voortaan verwarm jij jouw huis gasloos. Voorkom torenhoge gasrekeningen aan het eind van de maand. Met de Infinity Goods elektrische kachel verwarm je jouw kamer volledig elektrisch.

Specificaties
Merk: Infinity Goods
Kleur: Zwart
CE Keurmerk: Ja
Inclusief handleiding: Ja
Wattage: In te stellen op 750, 1500 of 2000W
Max vermogen: 2000W
Thermostaat: Ja
Oververhittingsbeveiliging: Ja
Inclusief bevestigingsmateriaal: Ja
Inclusief stekker: Ja
Snoerlengte: 1,8 meter
Voltage: 220 - 240V
Geschikt voor de badkamer: Ja
Gewicht: 3 kilogram
Afmeting: 53,3 x 38,7 x 20 cm
Geschikt voor ruimtes tot: 35m²


Let op: Stop de stekker niet in een verlengsnoer in verband met brandveiligheid. Leg tevens geen voorwerpen zoals kleding over de kachel.

Productspecificaties

  • Merk: Infinity Goods
  • EAN: 8720726337786
  • Vermogen (Watt): 2000.0
  • Aantal snelheden: 3
  • Aantal standen: 3
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten