Infinity Goods Slaapmasker - Inclusief Luxe Opberghoes - 3D Ademend Traagschuim - 100% Verduisterend - Vrouwen en Mannen

4013454
17.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Infinity-Goods
3,6 Sterren
Infinity Goods Slaapmasker - Inclusief Luxe Opberghoes - 3D Ademend Traagschuim - 100% Verduisterend - Vrouwen en Mannen
17.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb jij ook soms moeite met in slaap komen of wordt je snel wakker? Met het Infinity Goods slaapmasker geniet jij in alle rust van je welverdiende gezonde schoonheidsslaap. Er is niets vervelender dan slecht in slaap vallen, onrustig slapen of wakker worden door bijvoorbeeld lichtinval. Met dit slaapmasker zul je sneller in slaap vallen en een stuk rustiger slapen. Dankzij de materialen Katoen, Traagschuim en Sport Mesh zit dit slaapmasker zo comfortabel, dat je niet eens doorhebt dat je een slaapmasker draagt. Het slaapmasker is verstelbaar, waardoor deze voor zowel vrouwen als mannen een optimale pasvorm biedt. De wimpers vallen in een 3D ruimte, waardoor de wimpers het slaapmasker niet aanraken. Dankzij het traagschuim zal het slaapmasker zich volledig vormen naar jouw gezicht. Dit slaapmasker wordt geleverd inclusief luxe opberghoes, waardoor je dit slaapmasker makkelijk meeneemt in het vliegtuig, op vakantie of als je ergens gaat logeren. Daarnaast is dit slaapmasker 100% verduisterend, waardoor niks je meer in de weg staat voor een heerlijke nacht slapen. Of je het slaapmasker nu 's nachts gebruikt, of overdag voor een powernap, met dit slaapmasker zul je een stuk lekkerder en rustiger slapen. Met dit slaapmasker zul heerlijk genieten van je slaap, uitgerust wakker worden en meer energie hebben gedurende de hele dag. Na het uitproberen van dit slaapmasker, wil je nooit meer wat anders!

Over het Infinity Goods Slaapmasker

  • Geniet van een goede nachtrust, waardoor je meer energie hebt overdag
  • 100% verduisterend
  • 3D Ademend & ergonomisch traagschuim waardoor je wimpers het slaapmasker niet aanraken
  • Verstelbare fit
  • Goede pasvorm
  • Inclusief luxe opberghoes
  • Gemaakt van katoen, traagschuim en sport mesh

Verstelbare fit

Ieder gezicht is anders, daarom is het Infinity Goods slaapmasker eenvoudig verstelbaar. Stel het slaapmasker zo in, dat deze voor jou heerlijk zit en goed afsluit.

Zachte en ergonomische materialen

Dit slaapmasker is gemaakt van de beste en zachtste materialen. Het slaapmasker bestaat uit katoen, traagschuim en sport mesh. Dankzij het traagschuim gaat het slaapmasker zich helemaal vormen naar jouw gezicht. Verder beschikt het oogmasker over een 3D ergonomische ruimte, waardoor jouw wimpers het slaapmasker niet zullen aanraken. Niets is namelijk vervelender dan wimpers die tegen het masker aangedrukt worden. Geniet van de zachte materialen, die nog zachter en fijner zullen aanvoelen dan je beddengoed. Je zult niet eens doorhebben dat je een slaapmasker draagt. Een goede en gezonde nachtrust is gegarandeerd dankzij het Infinity Goods slaapmasker.

Inclusief luxe opberghoes

Neem het slaapmasker gemakkelijk mee in het vliegtuig, als je op vakantie gaat of als je ergens gaat logeren. Dit slaapmasker wordt namelijk geleverd inclusief een luxe opberghoes! Daarnaast is hygiëne natuurlijk erg belangrijk. Bewaar het slaapmasker in de opberghoes en voorkom dat allerlei vieze stofjes en bacteriën 's nachts jouw ogen binnendringen. Het slaapmasker is tevens geschikt om te wassen in de wasmachine. Dankzij de luxe opberghoes zorg je voor de beste hygiëne en kun je altijd en overal van een heerlijke nachtrust genieten!

100% verduisterend

Niets is vervelender dan slaapmaskers die niet goed afsluiten of alsnog een klein beetje licht doorlaten. Dit slaapmasker is zo ontworpen dat er geen spatje licht het oogmasker zal binnendringen. Zo geniet je altijd van een ongestoorde schoonheidsslaap.

Een betere nachtrust

Ken je dat gevoel van geen energie hebben en moe zijn door het slechte slapen? Dit is niet alleen vervelend, maar dit is ook erg ongezond. Een volwassene heeft voor een optimale nachtrust 7 - 9 uur slaap nodig. Dankzij dit slaapmasker zul je voortaan genieten van een heerlijke en ongestoorde nachtrust. Je zult merken dat je energieker wakker zult worden en productiever bent gedurende de hele nacht.

Specificaties

  • Materiaal: Katoen, ergonomisch traagschuim en sport mesh
  • Verduisterend: Ja
  • 3D Oogmasker: Ja
  • Kleur: zwart
  • Lengte: 68 cm (verstelbaar, geschikt voor iedere volwassene)
  • Geschikt voor wasmachine: Ja, op maximaal 30 graden wassen
  • Inclusief opbergzakje

Specificaties

  • Merk: Infinity Goods
  • EAN: 8720726337182
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten