InflaGlow Solar drijvende Zwembad Thermometer met RGB LED verlichting - Bol vorm - Werkt op Zonne-energie

4012459
23.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Caliber-Europe
4,6 Sterren
InflaGlow Solar drijvende Zwembad Thermometer met RGB LED verlichting - Bol vorm - Werkt op Zonne-energie
23.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Onze drijvende thermometer is een uniek product dat zowel jong als oud zal aanspreken. Deze thermometer heeft een bolvorm en is voorzien van RGB verlichting. Het bijzondere aan deze thermometer is dat hij werkt op zonne-energie. Dit betekent dat je geen batterijen nodig hebt en dat je het product op een duurzame manier kunt gebruiken. Bovendien gaat de thermometer tot wel 8 uur mee, waardoor je er de hele dag van kunt genieten.

Voordelen van onze drijvende thermometer

Met onze drijvende thermometer haal je een product in huis dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook nog eens heel handig is. Zo kun je de temperatuur van het water in je zwembad of vijver eenvoudig aflezen. Daarnaast is de thermometer drijvend, waardoor je hem gemakkelijk in het water kunt laten drijven. Dit maakt het product ook nog eens heel leuk om mee te spelen. De RGB verlichting zorgt voor een extra feestelijk effect, waardoor het product ook geschikt is voor een gezellige avond in de tuin.

Geniet van de voordelen van onze drijvende thermometer

Onze drijvende thermometer is geschikt voor iedereen die van zwemmen, vijvers of gezelligheid houdt. Of je nu een zwembad hebt of een vijver in de tuin, met onze thermometer kun je altijd de temperatuur meten. Bovendien is het product ook nog eens heel leuk om mee te spelen. De RGB verlichting zorgt voor een extra feestelijk effect, waardoor het product ook geschikt is voor een gezellige avond in de tuin. Kortom, met onze drijvende thermometer haal je een product in huis dat niet alleen mooi en handig is, maar ook nog eens voor veel plezier zorgt.

Productspecificaties

  • Merk: Caliber
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8714505049472
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: PVC
  • Afmeting (cm): 26,3x11,8x7,5 (LxBxH)
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten