Just Vegan 3delige set Eco Wokpan, Mandoline en Spatdeksel

4377426
125.85
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,2 Sterren
Just Vegan 3delige set Eco Wokpan, Mandoline en Spatdeksel
125.85
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Just Vegan, 3-delige keuken set

Met de 3-delige keuken set van Just Vegan tover jij de lekkerste gerechten op tafel. De mandoline snijdt groenten en fruit in een handomdraai met zijn vier verschillende opzetstukken. De ingrediënten kunnen vervolgens in de wokpan, die beschikt over een plantaardige keramische antiaanbaklaag. Voor eventuele spetters of intense geuren kun je gebruikmaken van de spatdeksel, die is uitgerust met een AirActive koolstoffilter om onaangename geuren te neutraliseren. Laat je inspireren door de Just Vegan 3-delige keukenset en ontdek hoe eenvoudig het is om heerlijke, gezonde maaltijden te bereiden.

Duurzame Just Vegan wokpan

Zowel de pan zelf als de greep zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Bovendien is de wok geschikt voor alle warmtebronnen zoals: gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie- kookplaten. Daarnaast kan de pan ook in de oven gebruikt worden (tot max 280°C ). De antiaanbak coating is gemaakt van een mengsel van avocado-olie en water en vormt een natuurlijke microfilm dat zorgt voor een uniek anti-aanbakeffect. Na het koken kan de pan eenvoudig gewassen worden in een sopje of in de vaatwasmachine.

Multifunctionele mandoline

De keukensnijder heeft een opvangbak van glas en een snijdeksel gemaakt van duurzaam bamboe. De deksel heeft bovendien een handvat zodat je de rasp gemakkelijk vast kunt houden. Bij deze mandoline wordt een handige snijhulp geleverd, waarmee je je groente of fruit stevig tegen het snijblad kunt drukken en je tevens jouw vingers en handen beschermd. Bovendien kun je de glazen container gebruiken om levensmiddelen stijlvol in te bewaren. Of het nu in de koelkast is of in een keukenkasje, het kan allemaal. De glazen container kan worden gevuld met koude of warme, vaste of vloeibare levensmiddelen.

Spatdeksel met actieve koolstoffilter

Het unieke actieve koolfilter zorgt ervoor dat de "vieze" lucht ofwel de geuren die vrijkomen tijdens het koken niet blijven hangen in je keuken en woonkamer. De deksel wordt geleverd met 5 koolfilters die na gebruik gewoon vervangen kunnen worden. Voor de beste filtering wordt aangeraden om de filters uiterlijk na 6 weken te vervangen. De spatbescherming heeft een ergonomisch handvat en past op al je pannen. Bovendien kan de deksel ook gebruikt worden als zeef, stomer en koelrooster. Dankzij het gebruik van duurzaam silicone materiaal plakt de deksel niet en is hij gemakkelijk schoon te maken met een sopje of in de vaatwasser.

Productspecificaties

  • Merk: Just Vegan
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720612802992
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 30x47x30x26 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 30.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten