Kaasplank, Serveerplank met Kaasmessen Set, 4-Delig, Leisteen, 35 x 25.2 cm - Artesà

4152332
28.86
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Kaasplank, Serveerplank met Kaasmessen Set, 4-Delig, Leisteen, 35 x 25.2 cm - Artesà
28.86
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kaasplank, Serveerplank met Kaasmessen Set, 4-Delig, Leisteen, 35 x 25.2 cm - Artesà

Zoek je naar de perfecte manier om je gasten te verwennen tijdens feestjes en gezellige avonden? Dan is de Artesà kaasplank met kaasmessen de ultieme set om dit te doen. De set bestaat uit een serveerplank van leisteen met 3 verschillende kaasmessen. De natuurlijke koelte van het leisteen is perfect om jouw favoriete kaasjes op de juiste temperatuur te houden zodat je gasten kunnen genieten van de smaak en textuur zoals ze bedoeld zijn. De eigentijdse uitstraling van het leisteen zorgt daarbij voor een vleugje elegantie. Met een royale afmeting van 35 x 25.2 cm biedt deze plank voldoende ruimte voor een uitgebreide selectie aan kazen waarbij de drie verschillende kaasmessen het je gemakkelijk maken om diverse kaasstructuren moeiteloos te kunnen snijden. De kaasmessen kunnen na gebruik eenvoudig met de hand worden afgewassen. Het leisteen kan na gebruik met een vochtige doek worden schoongemaakt. Om het leisteen zo lang mogelijk in topconditie te houden, is het aan te raden om het leisteen eens in de zoveel maanden licht in te wrijven met wat voedselveilige olie.

Pluspunten:

  • Koel en vers – leisteen heeft van nature een verkoelende werking waardoor kazen langer op de juiste temperatuur worden gehouden
  • Royale afmeting – alle ruimte om diverse kazen te kunnen serveren
  • 3 Kaasmessen – de verschillende kaasmesjes zorgen voor het moeiteloos snijden van diverse kaas texturen

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser

Artesà

Wanneer het om artikelen van Artesà gaat kan je er zeker van zijn dat zij hun lijfspreuk: ‘Serve, dine, entertain’ serieus nemen. Het is niet voor niets dat het woord ‘artesà’ in het Spaans ‘ambachtsman’ betekent, want de artikelen stralen naast de praktische functionaliteit, ook vakmanschap met een luxe look uit. Het merk bevat een grote collectie aan exclusieve artikelen welke in zowel de amateur- als professionele keuken gebruikt kunnen worden. Dit maakt het merk enorm veelzijdig en is daarom een uitstekende kandidaat voor intieme familiediners tot zakelijke lunches. Bekijk het assortiment en laat je verrassen!

Productspecificaties

  • Merk: Artesà
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 5028250603708
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 35x2,5 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten