Kartelschaar Set 2 Stuks 5 mm en 7 mm

4491156
22.50
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Kartelschaar Set 2 Stuks 5 mm en 7 mm
22.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare kartelschaar set van topkwaliteit die aan al je knipbehoeften voldoet? Zoek niet verder! Onze hoogwaardige kartelschaar set is precies wat je nodig hebt om moeiteloos door allerlei materialen te knippen. Met een complete set van twee scharen, elk met verschillende kartelgroottes (5 mm en 7 mm), ben je klaar voor elke knipuitdaging die op je pad komt.

Kwalitatief Materiaal voor Duurzaamheid en Precisie
Onze kartelscharen zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen in gedachten. Ze zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal dat bestand is tegen corrosie en slijtage. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van nauwkeurige knipprestaties zonder dat je je zorgen hoeft te maken over roest of botte messen. Onze scharen zijn ook ergonomisch ontworpen, zodat je comfortabel kunt knippen zonder vermoeid te raken.

Complete Set voor Diverse Toepassingen`
Deze kartelschaar set bevat niet één, maar twee scharen! Of je nu werkt aan stof, papier, karton, lint, leer of andere materialen, we hebben je gedekt. De set bevat een schaar met een kartel van 5 mm voor fijnere details en een schaar met een kartel van 7 mm voor grotere en diepere snedes. Dit betekent dat je eindeloze mogelijkheden hebt om je knutsel- en DIY-projecten naar een hoger niveau te tillen.

Precieze Kartelsneden voor een Professionele Afwerking
Dankzij de scherpe kartelranden van onze scharen kun je nauwkeurige en professioneel uitziende snedes maken. Of je nu bezig bent met het maken van decoratieve randen op kaarten, het snijden van stoffen voor quiltprojecten of het creëren van unieke ambachtelijke ontwerpen, deze scharen zorgen voor scherpe en nette randen. Je kunt zelfs golvende en decoratieve patronen maken om je projecten een persoonlijke touch te geven.

Veelzijdig en Creatief
Met onze kartelschaar set ben je niet beperkt tot slechts één type knipwerk. Je kunt deze scharen gebruiken voor een breed scala aan kniptaken, van het maken van wenskaarten en scrapbooking tot het personaliseren van kleding en accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos, en je zult versteld staan van de creatieve resultaten die je kunt bereiken.

Gemakkelijk te Gebruiken en Onderhouden
Onze kartelscharen zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze hebben comfortabele handgrepen die prettig in de hand liggen, zodat je moeiteloos kunt knippen zonder pijnlijke handen. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor ze altijd klaar zijn voor je volgende project. Gewoon afvegen met een vochtige doek en ze zijn weer zo goed als nieuw.

Perfect voor Hobbyisten en Professionals
Of je nu een enthousiaste hobbyist bent of een professionele knutselaar, onze kartelschaar set zal aan al je verwachtingen voldoen. De precisie en veelzijdigheid van deze scharen maken ze ideaal voor zowel beginners als ervaren vakmensen. Voeg ze toe aan je knutselgereedschapskist en merk meteen het verschil in de kwaliteit van je werk op.

Kortom, als je op zoek bent naar een kartelschaar set van topkwaliteit die gemaakt is om te presteren en te blijven presteren, dan is onze set de juiste keuze voor jou. Met duurzame materialen, twee verschillende kartelgroottes, precisie snijprestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp, zul je versteld staan van de mogelijkheden die deze scharen bieden.

Laat je creativiteit de vrije loop en geef je knutsel- en DIY-projecten een professionele uitstraling met onze kartelschaar set. Bestel vandaag nog en ontdek waarom zoveel mensen vertrouwen op de kwaliteit en veelzijdigheid die onze scharen bieden. Maak knippen eenvoudig, leuk en creatief met onze kartelschaar set!

Wacht niet langer en voeg deze hoogwaardige kartelschaar set toe aan je gereedschapscollectie. 

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964702209
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten