Katoenen Tapijt rond Palm Tree – Zwart – Bruin – Ø120 cm

4533049
44.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Katoenen Tapijt rond Palm Tree – Zwart – Bruin – Ø120 cm
44.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Creëer een exotische en warme sfeer in je huis met het Katoenen Tapijt Rond Palm Tree. Met een diameter van 120 cm voegt dit tapijt niet alleen een vleugje stijl toe aan je interieur, maar ook een tropisch accent dat de ruimte verlevendigt.

- Palmbomenpracht: Het tapijt is rijkelijk versierd met een elegant patroon van palmbladeren in zwart en bruin, waardoor een sfeer van ontspanning en vakantie ontstaat. Het ontwerp brengt de natuurlijke schoonheid van palmboombladeren naar jouw leefruimte.

- Zachte katoenen textuur: Vervaardigd uit hoogwaardig katoen, biedt dit tapijt een zachte en comfortabele ondergrond. Het voelt niet alleen aangenaam aan onder de voeten, maar straalt ook een gezellige warmte uit, waardoor het ideaal is voor diverse woonruimtes.

- Diameter van 120 cm: Met een handig formaat past dit ronde tapijt perfect in verschillende kamers, van de woonkamer tot de slaapkamer. Het voegt een focal point toe aan de ruimte en brengt een harmonieus element dat de inrichting aanvult.

- Contrasterende kleuren: Het gebruik van zwart en bruin zorgt voor een evenwichtige en stijlvolle combinatie. Dit tapijt biedt niet alleen visueel aantrekkelijke elementen, maar creëert ook een warme en uitnodigende atmosfeer in je huis.

MATERIAAL:
Polyester

KLEUR:
Zwart. Bruin

AFMETING:
Ø120 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 8721082489256
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 120x45 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten