Kela - Badkamer Drinkbeker, Keramiek, Rook Blauw - Kela Ava

4012516
18.09
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Kela - Badkamer Drinkbeker, Keramiek, Rook Blauw - Kela Ava
18.09
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze prachtige beker voegt een vleugje kleur en stijl toe aan jouw badkamerinrichting. Met zijn levendige blauwe kleur en hoogwaardig keramisch materiaal is dit een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar zowel functionaliteit als esthetiek.

Pluspunten:

  • Levendige kleur en opvallend design: De Kela Badkamer / Ava Badkamerbeker heeft een levendige blauwe kleur die direct de aandacht trekt. Het voegt een speels en verfrissend element toe aan jouw badkamerdecor. Het opvallende design maakt het een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamerinrichting.

  • Duurzaam en hoogwaardig keramiek: Deze badkamerbeker is gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Het keramiek is bestand tegen dagelijks gebruik en is eenvoudig schoon te maken. Je kunt erop vertrouwen dat deze beker lang meegaat en zijn heldere kleur behoudt.

  • Veelzijdig en praktisch formaat: De Kela Badkamer / Ava Badkamerbeker heeft een compact formaat dat perfect past op de wastafel, het badmeubel of een plank. Het biedt voldoende ruimte voor het opbergen van tandenborstels, tandpasta, make-upkwasten en andere badkamerbenodigdheden. Het is een praktisch en functioneel accessoire voor dagelijks gebruik.

Minpunt:

  • Beperkte kleuropties: Hoewel de blauwe kleur van de Kela Badkamer / Ava Badkamerbeker levendig en aantrekkelijk is, kan het zijn dat deze kleur niet perfect past bij ieders badkamerinrichting.

Voeg een vleugje kleur en stijl toe aan jouw badkamer met de Kela Badkamer / Ava Badkamerbeker. Met zijn levendige blauwe kleur, hoogwaardige keramisch materiaal en praktische bruikbaarheid is dit een perfecte keuze voor een georganiseerde en stijlvolle badkamerruimte. Bestel nu en geniet van de voordelen die deze prachtige badkamerbeker te bieden heeft!

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Productspecificaties

  • Merk: Kela
  • Garantietermijn: 20 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 1 Badkamer drinkbeker
  • EAN: 4025457244254
  • Kleur: Blauw
  • Afmeting (cm): 7,5x7,5x10,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten