Kela - Toiletborstel met Houder, Verchroomd Keramiek, Zilver - Kela Sterling

4012570
40.54
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Kela - Toiletborstel met Houder, Verchroomd Keramiek, Zilver - Kela Sterling
40.54
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Kela Badkamer / Sterling Toiletborstel met Houder. Deze prachtige accessoire voegt een vleugje verfijning en glamour toe aan jouw badkamerinterieur. Met zijn glanzende zilveren kleur en hoogwaardig keramisch materiaal is dit een must-have item voor iedereen die waarde hecht aan zowel design als praktisch gebruik.

Laat jouw badkamer schitteren met de Kela Badkamer / Sterling Toiletborstel met Houder. Met zijn luxueuze uitstraling en duurzaam keramisch materiaal is deze toiletborstel een ware blikvanger. Geniet van de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, terwijl je jouw badkamerinrichting naar een hoger niveau tilt. Bestel nu en geef jouw badkamer een vleugje verfijning en elegantie!

Pluspunten:.

  • Luxueus en tijdloos design: De Kela Badkamer / Sterling Toiletborstel met Houder straalt een luxe uit die tijdloos is. De glanzende zilveren kleur voegt een vleugje elegantie toe aan jouw badkamer en creëert een gevoel van verfijning. Het strakke ontwerp past bij verschillende badkamerstijlen en zorgt voor een harmonieuze uitstraling.

  • Duurzaam en hygiënisch materiaal: Gemaakt van hoogwaardig keramiek, biedt deze toiletborstel met houder duurzaamheid en hygiëne. Het keramische materiaal is bestand tegen dagelijks gebruik en is eenvoudig schoon te maken. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van dit product, wetende dat het lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is.

  • Praktisch en functioneel: Naast zijn esthetische waarde is de Kela Badkamer / Sterling Toiletborstel met Houder ook zeer functioneel. De houder zorgt ervoor dat de toiletborstel netjes en hygiënisch wordt opgeborgen. Het compacte formaat past perfect in elke badkamer en neemt niet te veel ruimte in beslag.

Minpunt:

  • Beperkte kleuropties: Hoewel de zilveren kleur van de Kela Badkamer / Sterling Toiletborstel met Houder een luxueuze uitstraling heeft, kan het zijn dat deze kleur niet perfect past bij ieders badkamerinrichting.

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Specificaties

  • Merk: Kela
  • Garantietermijn: 20 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 1 Toiletborstel met Houder
  • EAN: 4025457237836
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 10,5x10,5x45 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten