KENWOOD DRV-A700W 16gb Wifi GPS Quad HD dashcam

3870799
199.00
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
N-GEAR
3,3 Sterren
KENWOOD DRV-A700W 16gb Wifi GPS Quad HD dashcam
199.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wat deze KENWOOD DRV-A700W uniek maakt is dat je hem zeer onopvallend weg kunt werken in de auto. Doordat er geen LCD scherm op de dashcam zit en je hem in de lengte op de ruit plaatst neemt hij nauwelijks ruimte in beslag en past hij daardoor achter vrijwel elke binnenspiegel. Nadat je hem gemonteerd hebt heb je er dus helemaal geen omkijken meer naar.

Quad HD opnames

Deze KENWOOD DRV-A700W filmt met zeer scherpe Quad HD beeldkwaliteit (2560x1440p) in 30fps. Door het gebruik van de 3.7 Megapixel beeldsensor zijn alle details zoals kentekens en personen goed zichtbaar. Ook in het donker presteert deze DRV-A700W erg goed. Wanneer de optionele achter camera is aangesloten filmt de DRV-A700W in 2x FullHD kwaliteit.

Draadloos bestanden bekijken met Wifi

Via de gratis KENWOOD Dash cam Manager voor iOS en Android zijn alle opgenomen bestanden van de DRV-A700W draadloos via je telefoon of tablet te bekijken. Ook kunnen via de KENWOOD App instellingen in het menu worden aangepast en kun je Live meekijken met de camera. Bestanden die je op je telefoon hebt gedownload kun je bovendien samen met de GPS informatie in Google maps bekijken en delen via Social media.

Ingebouwde GPS

De KENWOOD DRV-A700W heeft een ingebouwde GPS module. Door de GPS module wordt de actuele snelheid in beeld weergegeven en worden de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde KENWOOD Video Player precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt.

Optionele FullHD achter camera

De KENWOOD DRV-A700W kan worden uitgebreid met de KCA-R100 Full HD achtercamera die op de achterruit kan worden gemonteerd. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 8 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart.

Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het LCD scherm getoond en met één druk op het scherm kan de achtercamera ook groot in beeld worden weergegeven. Wanneer de achtercamera wordt aangesloten filmen beide camera’s met Quad HD resolutie. De KCA-R100 heeft een kijkhoek van 161° en kan 180° worden gedraaid zodat hij altijd goed op de weg kan worden gericht.

De laatste firmware voor Kenwood is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Kenwood
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: KENWOOD DRV-A700W, 16gb MicroSD kaart, Continue voeding (4m), USB kabel (1m), Zuignap houder, Sticker houder, CPL filter, Extra stickers (2),
  • EAN: 0019048228888
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten