Keukenloper tapijt Palm Leaves – Wit – Zwart - 50 x 120 CM

4533048
34.95 29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Keukenloper tapijt Palm Leaves – Wit – Zwart - 50 x 120 CM
34.95 29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng een vleugje tropische elegantie naar je keuken met de Keukenloper Tapijt Palm Leaves. Met zijn royale afmetingen van 50 x 120 cm combineert dit tapijt functionaliteit met een eigentijds ontwerp, waardoor het zowel een praktische als stijlvolle toevoeging is aan je keukenruimte.

- Verfijnd palmbladontwerp: Het tapijt is subtiel versierd met een patroon van witte palmbladeren op een zwarte achtergrond. Dit zorgt voor een verfijnde en eigentijdse uitstraling, waardoor je keuken een stijlvolle en frisse sfeer krijgt.

- Duurzaamheid en comfort: Gemaakt van hoogwaardig materiaal biedt de keukenloper niet alleen duurzaamheid, maar ook een comfortabele en zachte ondergrond. Ideaal voor langere tijd staan tijdens het koken en het zorgt voor een aangename atmosfeer in de keuken.

- Handige afmetingen: Met een ruime maat van 50 x 120 cm is dit tapijt perfect geschikt voor diverse keukenoppervlakken, zoals bij het aanrecht of de gootsteen. Het is een veelzijdige en functionele accessoire voor een georganiseerde en trendy keuken.

- Contrasterende kleuren: Het wit-zwart kleurenschema creëert een tijdloos contrast, waardoor het tapijt gemakkelijk kan worden gecombineerd met diverse keukenstijlen. Voeg een vleugje moderne klasse toe aan je keuken met dit verfijnde en praktische tapijt.

MATERIAAL:
Polyester

KLEUR:
Wit, Zwart

AFMETING:
50 x 120 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 8721082489270
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 120x50 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten