KitchenAid - Messenset, 11-delig - Hoogwaardig Japans Koolstofstaal - Berkenhouten Blok - KitchenAid

4051609
179.99
Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
KitchenAid - Messenset, 11-delig - Hoogwaardig Japans Koolstofstaal - Berkenhouten Blok - KitchenAid
179.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de KitchenAid 11-delige messenset met messenslijper en berkenhouten blok heeft u alles wat u nodig heeft voor dagelijkse voedselbereidingstaken, zoals het snijden van vlees, het hakken van groenten en het knippen van kruiden. De messen zijn gesmeed uit semi-gepolijst, hoogwaardig Japans koolstofstaal, gehard en getemperd om een scherpe snede te behouden. De handvatten zijn drievoudig geklonken en ergonomisch ontworpen voor balans en comfort. De messen passen netjes in een aantrekkelijk berkenhouten messenblok, dat is voorzien van een ingebouwde messenslijper, zodat u uw messen kunt slijpen bij elk gebruik.

Inhoud: één 20 cm (8 inch) koksmes, één 20 cm (8 inch) broodmes, één 13 cm (5 inch) santokumes, één 9 cm (3½ inch) schilmes, zes gekartelde steakmessen en een paar keukenschaar.

Onderhoud: KitchenAid messen kunnen in de vaatwasser (bovenste rek) worden gereinigd. Om de levensduur van uw messen te verlengen, wordt echter handwas aanbevolen. Droog de messen onmiddellijk na het wassen.

Pluspunten:

  • Complete set: Deze 11-delige messenset biedt een breed scala aan messen voor al uw dagelijkse voedselbereidingstaken, waardoor u alles bij de hand heeft wat u nodig heeft.
  • Hoogwaardig materiaal: De messen zijn gemaakt van hoogwaardig Japans koolstofstaal, dat gehard en getemperd is om een scherpe snede te behouden en langdurige prestaties te leveren.
  • Messenslijper inbegrepen: Het berkenhouten messenblok is uitgerust met een ingebouwde messenslijper, waardoor u uw messen eenvoudig kunt slijpen en scherp kunt houden voor optimale prestaties.

Minpunt:

  • Handwas aanbevolen: Hoewel de messen vaatwasmachinebestendig zijn (bovenste rek), wordt handwas aanbevolen om de levensduur van de messen te verlengen en de beste prestaties te behouden.

Met de KitchenAid 11-delige messenset met messenslijper en berkenhouten blok haalt u een complete en hoogwaardige set in huis voor al uw snijbehoeften.

 

KitchenAid

Ontdek de perfecte combinatie van professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design met KitchenAid. Al bijna een eeuw lang staat dit merk synoniem voor hoogwaardige keukenapparatuur die uw culinaire passie met bewezen prestaties aanwakkert. Of u nu een beginnende kok bent of een doorgewinterde expert, KitchenAid is uw ideale partner. Het merk vertrouwt op de beroepswereld voor advies en produceert kwalitatief hoogstaande apparaten die uw menu's verrijken en uw keukeninterieur naar een hoger niveau tillen. Dankzij de langdurige relatie met professionele chefs biedt KitchenAid technologieën en materialen die garant staan voor uitmuntende prestaties. Ontdek de ware betekenis van "serieus over eten" met de hoogwaardige producten van KitchenAid en behaal professionele resultaten in uw eigen keuken.

Productspecificaties

  • Merk: Kitchenaid
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 5057982000745
  • Materiaal handvat: RVS
  • Aantal delen: 0
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 3.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten