KitchenAid - Santokumes 18cm, Hoogwaardig Japans Koolstofstaal - Incl Hoes - KitchenAid

4494408
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
KitchenAid - Santokumes 18cm, Hoogwaardig Japans Koolstofstaal - Incl Hoes - KitchenAid
23.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en vakmanschap van het KitchenAid santoku keukenmes, een onmisbaar gereedschap voor dagelijkse maaltijdbereiding. De speciale groeven op het lemmet zijn ontworpen om te voorkomen dat voedsel blijft plakken tijdens het snijden, waardoor het ideaal is voor het hakken en in blokjes snijden van groenten. Dit gesmede mes is met precisie vervaardigd uit semi-gepolijst, hoogwaardig Japans koolstofstaal, gehard en getemperd voor een langdurige scherpte en professionele snijprestaties. Het KitchenAid mes is voorzien van een oosters ergonomisch handvat met een drievoudig geklonken ontwerp, waardoor u optimale controle heeft bij dagelijks gebruik. Het handvat is zorgvuldig ontworpen met een gestructureerde afwerking voor een comfortabele grip en afgewerkt met een roestvrijstalen eindkap. Inclusief een op maat gemaakte mesbeschermer voor veilige opslag. KitchenAid messen zijn vaatwasmachinebestendig (bovenste rek), maar voor een langere levensduur wordt handwas aanbevolen. Droog het mes direct na het wassen voor optimale resultaten.

Pluspunten:

  • Veelzijdig snijvermogen: De speciale groeven op het lemmet voorkomen dat voedsel blijft plakken tijdens het snijden, waardoor het ideaal is voor het hakken en in blokjes snijden van groenten.
  • Uitstekende snijprestaties: Het hoogwaardige Japans koolstofstaal zorgt voor een langdurige scherpte en maakt nauwkeurig snijden mogelijk voor professionele resultaten.
  • Optimaal gebruiksgemak: Het oosterse ergonomische handvat en het drievoudig geklonken ontwerp bieden uitstekende controle en comfort tijdens het snijden, waardoor u moeiteloos kunt werken in de keuken.

Minpunt:

  • Handwas aanbevolen: Hoewel het KitchenAid mes vaatwasmachinebestendig is (bovenste rek), wordt handwas aanbevolen om de levensduur van het mes te verlengen en de beste prestaties te behouden.

Ontdek de professionele kwaliteit en functionaliteit van het KitchenAid santoku keukenmes en geniet van moeiteloos snijden in uw keuken.

 

KitchenAid

Ontdek de perfecte combinatie van professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design met KitchenAid. Al bijna een eeuw lang staat dit merk synoniem voor hoogwaardige keukenapparatuur die uw culinaire passie met bewezen prestaties aanwakkert. Of u nu een beginnende kok bent of een doorgewinterde expert, KitchenAid is uw ideale partner. Het merk vertrouwt op de beroepswereld voor advies en produceert kwalitatief hoogstaande apparaten die uw menu's verrijken en uw keukeninterieur naar een hoger niveau tillen. Dankzij de langdurige relatie met professionele chefs biedt KitchenAid technologieën en materialen die garant staan voor uitmuntende prestaties. Ontdek de ware betekenis van "serieus over eten" met de hoogwaardige producten van KitchenAid en behaal professionele resultaten in uw eigen keuken.

Productspecificaties

  • Merk: Kitchenaid
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 5057982000585
  • Type handgreep / handgrepen: Ergonomisch
  • Materiaal handvat: RVS
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 34,5x5,6x2,1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten