KitchenCraft - Eierdopje, Keramiek, Handgeschilderd, Muizenkoning - KitchenCraft The Nutcracker Collection

4152334
17.10
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
KitchenCraft - Eierdopje, Keramiek, Handgeschilderd, Muizenkoning - KitchenCraft The Nutcracker Collection
17.10
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Eierdopje, Keramiek, Handgeschilderd, Muizenkoning – KitchenCraft | The Nutcracker Collection

Breng de magie van de notenkraker tot leven in je eigen huis met het KitchenCraft eierdopje uit The Nutcracker Collection. Geïnspireerd op de machtige muizenkoning van de notenkraker, brengt dit eierdopje een feestelijke sfeer naar elke gelegenheid. Dit eierdopje is vervaardigd uit duurzaam keramiek en met de hand beschilderd. Het resultaat is een verbluffend gedetailleerd eierdopje wat ontworpen is om jarenlang mee te gaan. Je kunt erop vertrouwen dat dit charmante eierdopje je iedere ochtend zal opvrolijken. Combineer het eierdopje met de andere items uit dezelfde serie voor een complete set.

Pluspunten:

  • Handgeschilderd
  • Gemaakt van robuust keramiek
  • Makkelijk uit te breiden met bijpassende onderdelen uit dezelfde serie

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser

KitchenCraft:

In 1850 startte de Engelsman Thomas Plant een familiebedrijf welke zich zou gaan specialiseren in keuken- en huishoudartikelen. Het bleek een succesvolle stap, want het bedrijf Thomas Plant groeide uit tot een marktleider in keukenartikelen in Engeland. Waar het merk begon als Thomas Plant is de naam sinds 1996 veranderd naar KitchenCraft, om het merk een meer globale naam te geven. Inmiddels is KitchenCraft in maar liefst 80 landen wereldwijd verkrijgbaar en heeft het een rijk assortiment, onderverdeeld in prachtige merken en series. Deze enorme diversiteit en kennis op het gebied van de keuken zegt veel over de kwaliteit en reputatie van dit merk. Met meerdere belangrijke design -en performance awards op hun naam streeft KitchenCraft ernaar om het uiterste uit hun artikelen te halen, wat leidt tot een voordelige prijs, een prettig uiterlijk en optimale gebruiksvriendelijkheid.

The Nutcracker Collection

Stap in een betoverend sprookje met The Nutcracker Collection! De Notenkraker (oorspronkelijk “Nussknacker und Mausekönig” genaamd) werd al in 1816 geschreven door E.T.A Hoffmann en later in 1892 aangepast tot het wereldberoemde Notenkraker ballet van Tsjaikovski. Dit ballet is sindsdien één van de meest geliefde balletvoorstellingen ter wereld en uitgegroeid tot een echte kersttraditie. De onderdelen van dit magische “The Nutcracker Collection” servies worden met de hand beschilderd en vertellen je het verhaal van Clara, de Notenkrakerprins en hun reis naar het Land van de Zoetigheden onder leiding van de Muizenkoning. Laat je onderdompelen in het wonderlijke verhaal van De Notenkraker met theepotten, eierdopjes, borden en meer!

Specificaties

  • Merk: KitchenCraft
  • EAN: 5057982088422
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Keramiek
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten