KitchenLove Airfryer Bakjes Siliconen - XXL - 2 Stuks - 20CM

3937393
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BrightInnovations
3,4 Sterren
KitchenLove Airfryer Bakjes Siliconen - XXL - 2 Stuks - 20CM
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Houd je airfryer brandschoon met een KitchenLove siliconen airfryer bakje. Deze siliconen airfryer bakjes zijn een perfecte en duurzame vervanger voor bakpapier. Het siliconen is hittebestendig tot 250°C waarmee het geschikt is voor bereiding van al jouw favoriete recepten. De bakjes zijn gemaakt van 100% voedselveilig siliconen en BPA-vrij waardoor je ze met een gerust hart kunt gebruiken. En wanneer je klaar bent met bakken reinig je ze gewoon in de vaatwasser. Snel en simpel.

Voordelen van KitchenLove airfryer bakjes

  • Set van 2 airfryer bakjes
  • Geschikt voor Airfryer XXL
  • Geen vet meer in jouw airfryer
  • Eenvoudig reinigen in de vaatwasser
  • Hittebestendig tot 250°C
  • 100% voedselveilig siliconen
  • BPA-vrij

Houd jouw airfryer in perfecte conditie

Koken in de airfyer is ontzettend gezond, snel en makkelijk. Behalve het schoonmaken. Met de KitchenLove siliconen airfryer bakjes is het schoonmaakprobleem nu verleden tijd. Plaats jouw gerecht in de airfryer bakjes en plaats de bakjes in jouw airfryer. De gebogen bodem zorgt ervoor dat het overtollige vet naar de zijkanten drijft, zodat jouw maaltijden nog gezonder zijn.

En wanneer het tijd is om schoon te maken plaats je het mandje gewoon in jouw vaatwasser. De set van 2 zorgt ervoor dat je altijd een extra bakje hebt wanneer één bakje in de vaatwasser zit.

Hittebestendig tot 250°C

De bakjes zijn hittebestendig tot 250°C. Hierdoor zijn ze geschikt voor het bereiden van een breed scala aan maaltijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze beschadigen.

BPA-vrij voedselveilig siliconen

Als je je zorgen maakt over de veiligheid van siliconen bakjes, dan kun je gerust zijn met deze bakjes van KitchenLove. De bakjes zijn BPA-vrij en 100% voedselveilig. Je kunt ze zonder problemen gebruiken voor al je favoriete maaltijden.

Bovendien zorgt het siliconen voor een anti-aanbaklaag. Je hoeft geen extra vet of olie te gebruiken om ervoor te zorgen dat je maaltijden niet aan de bakjes blijven plakken. Met het handvat aan de zijkant haal je de bakjes gemakkelijk uit jouw aifryer.

Geschikt voor de magnetron

Naast dat deze bakjes geschikt zijn voor de vaatwasser zijn ze ook geschikt voor de magnetron. Als je gerecht is afgekoeld plaats je het bakje in de magnetron en geniet je weer van een lekkere warme maaltijd.

Kortom, de siliconen bakjes van KitchenLove zijn een makkelijke en gezonde manier om maaltijden te bereiden in je airfryer. Maak je geen zorgen meer over vet of onveilige materialen. Probeer ze vandaag nog uit en geniet van gezonde en smaakvolle maaltijden!

Over KitchenLove

De keuken is het hart van jouw huis. Het is dé plek waar je samenkomt met vrienden en familie. Waar je geniet van koffie, thee en een goed gesprek. Én waar je de lekkerste maaltijden bereidt. De met zorg geselecteerde producten van KitchenLove helpen jou hierbij. Zodat jij nog meer plezier haalt uit jouw keuken.

Productspecificaties

  • Merk: KitchenLove
  • EAN: 8720165531998
  • Inhoud in liters: 2.0
  • Vermogen (Watt): 10.0
  • Capaciteit (gram): 10

Beoordelingen

Gesponsorde producten