KitchenLove Inductie Beschermer Set - 4 stuks in 3 maten - Afdekplaat Kookplaat - Bestendig tot 240 ºC - Zwart

3789496
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BrightInnovations
3,4 Sterren
KitchenLove Inductie Beschermer Set - 4 stuks in 3 maten - Afdekplaat Kookplaat - Bestendig tot 240 ºC - Zwart
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bescherm jouw glanzende inductieplaat tegen krassen en vuil met deze KitchenLove inductie beschermers. Deze set van 4 inductie beschermers komt in drie verschillende maten met een passende beschermer voor iedere kookzone. Het siliconen materiaal is hittebestendig tot wel 240°C. De perfecte anti-slip houdt de beschermers uitstekend op hun plek tijdens het koken zodat je met één hand kunt roeren. Na gebruik spoel je de inductiematjes eenvoudig af met water of doe je ze in de vaatwasser.

Schone en krasvrije inductieplaat
Een inductieplaat is een echte eye-catcher in jouw keuken. En die wil je graag mooi houden. Met deze KitchenLove inductie beschermers blijft jouw inductieplaat er als nieuw uitzien.

Voordat je begint met koken leg je een KitchenLove inductie beschermer op de kookzone en zet je jouw pan erop. De magnetische straling verwarmt jouw pan door de matjes heen. Net zo goed als zonder beschermers. Het fluweelzachte siliconen beschermt jouw inductieplaat tegen krassen van een schuivende pan. En wanneer je pan overkookt valt alles op de inductie beschermers. Dat scheelt schoonmaken en vlekken op jouw inductieplaat.

Met één hand koken
Met deze inductie beschermers kun je weer als vanouds met één hand in jouw pannen roeren. De sterke anti-slip laag houdt de beschermers stevig op hun plek. Waardoor jouw pannen niet meer over de kookplaat kunnen schuiven.

KitchenLove inductie beschermers
Bescherming tegen vlekken & krassen
Anti-slip
Vaatwasserbestendig
Hittebestendig tot 240 ºC
Ophanghaakje
1 x 15,5cm, 1 x 19cm, 2 x 22,5cm beschermer

Makkelijk schoon te maken
Deze inductie beschermers zijn makkelijker schoon te maken dan jouw inductieplaat. Spoel ze eenvoudig af met water onder de kraan. Of doe ze in de vaatwasser met de rest van jouw borden en bestek. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Decoratieve beschermers
De prachtige zwarte kleur van deze inductie beschermers past perfect bij de uitstraling van de inductieplaat. De beschermers zijn zeer dun en vallen daardoor ook nog eens weinig op. Omdat de afwerking van hoge kwaliteit is staan deze prachtig op jouw inductieplaat.

Specificaties

  • Merk: KitchenLove
  • EAN: 8720165531912
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Siliconen

Beoordelingen

Gesponsorde producten