KitchenLove Vleestang Set - BBQ Tang - Serveertang - Keukentang - Spaghettitang - Pastatang - 30 CM - RVS & Siliconen

3810538
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BrightInnovations
3,4 Sterren
KitchenLove Vleestang Set - BBQ Tang - Serveertang - Keukentang - Spaghettitang - Pastatang - 30 CM - RVS & Siliconen
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de ultieme set van keuken- en BBQ tangen. Met deze KitchenLove siliconen vleestang, serveertang en spaghettitang heb je alle hulp in de keuken. De vleestang is ideaal voor het draaien van hamburgers en karbonades. Met de serveertang draai je worstjes, aardappeltjes en andere kleine snacks eenvoudig om. En met de spaghettitang serveer je moeiteloos pasta. Via de handige pootjes vind je altijd een plek om de tang te rusten. De siliconen uiteinden zijn tot 230? hittebestendig en beschermen jouw teflon pan tegen krassen.

Hoge kwaliteit roestvrijstaal met siliconen

Deze set van drie keukentangen bevat een roestvrijstalen vleestang, serveertang en spaghettitang van ieder 30cm lang en siliconen uiteinde. Het siliconen gedeelte is tot 230? hittebestendig en veroorzaakt geen krassen in jouw (teflon) pannen. De ergonomische siliconen strip zorgt voor een comfortabele grip tijdens het koken.

Handige pootjes

In tegenstelling tot veel keukentangen heeft deze set op iedere tang een handig pootje. Zodra je de tang wilt wegleggen laat je de tang op het handige pootje steunen. Je hebt geen aparte schaaltjes nodig en je keukenblad blijft netjes schoon.

Slot & Ophanglus

Het uiteinde van elke tang heeft een ophanglus waarmee je de tangen kunt ophangen. Trek aan de ophanglus om de tang op de ingeklapte stand op slot te zetten. Erg handig voor het opbergen.

Voordelen KitchenLove keukentangen set

  • Set van 3 verschillende tangen
  • 30cm lengte
  • Roestvrijstaal en siliconen
  • Hittebestendig tot 230?
  • Voedselveilig en BPA-vrij
  • Met pootjes & ophanglus

Vaatwasserbestendig

De keukentangen zijn volledig vaatwasserbestendig. Na een intensieve kooksessie stop je de keukentangen gewoon in de vaatwasser. Je hebt nu geen omkijken naar het afwassen en zijn de tangen binnen een handomdraai weer schoon voor een volgende kooksessie.

Inhoud verpakking

  • 1 x vleestang
  • 1 x serveertang
  • 1 x spaghettitang

Over KitchenLove

De keuken is het hart van jouw huis. Het is dé plek waar je samenkomt met vrienden en familie. Waar je geniet van koffie, thee en een goed gesprek. Én waar je de lekkerste maaltijden bereidt. De met zorg geselecteerde producten van KitchenLove helpen jou hierbij. Zodat jij nog meer plezier haalt uit jouw keuken.

Specificaties

  • Merk: KitchenLove
  • EAN: 8720165531851

Beoordelingen

Gesponsorde producten