Kledingstang Verstelbaar 40,5 cm tot 71 cm 2 Stuks

4324656
27.50
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Kledingstang Verstelbaar 40,5 cm tot 71 cm 2 Stuks
27.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de ultieme oplossing voor jouw organisatiebehoeften met onze verstelbare kledingstang in een stijlvolle witte kleur! Met deze veelzijdige kledingroede breng je orde en functionaliteit in elke ruimte. Met talloze voordelen is dit product de perfecte keuze voor jou.

Geniet van de volgende voordelen:

Verstelbaar van 40,5 cm tot 71 cm
Onze kledingstang is aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om korte kledingstukken of lange jassen, deze roede past zich moeiteloos aan, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het organiseren van je kleding.Eenvoudige installatie zonder gereedschap en zonder gaten in je muur

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde installatieprocessen en beschadigde muren. Onze verstelbare kledingstang is ontworpen voor gemak. Met een handig veersysteem kun je hem eenvoudig in elke gewenste ruimte plaatsen, zonder gaten te boren of gereedschap te gebruiken.

Hoogwaardig materiaal
We streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Daarom is onze kledingstang gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat deze roede lang meegaat en je kleding veilig en georganiseerd houdt.

Multifunctioneel
Deze verstelbare kledingstang is niet alleen geschikt voor het ophangen van kleding. Het heeft een scala aan toepassingen! Gebruik het als een handige douchestang, een slim schoenenrek, of zelfs als een praktische gordijnrails. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Sterke belastbaarheid
Maak je geen zorgen over het gewicht van je kledingstukken. Onze kledingroede is ontworpen om een sterke belasting te weerstaan, zodat je zonder zorgen je kleding kunt ophangen. Of het nu gaat om zware winterjassen of meerdere kledingstukken tegelijk, deze roede kan het aan.

Complete set van twee stuks
Je krijgt niet één, maar twee verstelbare kledingstangen! Deze extra roede stelt je in staat om nog meer kleding op te hangen en je ruimte optimaal te benutten. Organiseer je garderobe als nooit tevoren met dit praktische dubbele pakket.

Anti-slip
Geen glijdende of verschuivende kledingstang meer! Onze kledingstang is voorzien van anti-slip eigenschappen, zodat je kleding stevig op zijn plaats blijft hangen. Je kunt met een gerust hart je kleding ophangen, wetende dat ze veilig en geordend zijn.

Haal het maximale uit je ruimte met onze verstelbare kledingstang. Van eenvoudige installatie tot multifunctionaliteit en sterke belastbaarheid, dit product biedt alle voordelen die je nodig hebt.

Specificaties:
- Kleur: Wit
- Materiaal: ABS
- Afmetingen (lxbxh): Verstelbaar van 40,5 cm tot 71 cm
- Gewicht: 200 gram
- Aantal stuks in verpakking: 2

Specificaties

  • Merk: Jeemsie
  • EAN: 8720929630202
  • In hoogte verstelbaar: Ja
  • Met wielen: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten