Kockums - Barbecue Spies, 36 cm, RVS - Kockums

3968653
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Interloyal
3,9 Sterren
Kockums - Barbecue Spies, 36 cm, RVS - Kockums
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Barbecue Spies, 36 cm, RVS - Kockums

Met deze Kockums spies wordt barbecueën een feestje! Deze hoogwaardige spies is gemaakt van roestvrij staal en is 36 cm lang, waardoor je genoeg ruimte hebt om verschillende ingrediënten aan de spies te rijgen. Of je nu gaat voor sappige stukken vlees, groenten of fruit, deze spies is geschikt voor alles wat je wilt bereiden op de barbecue. De spies is gemakkelijk schoon te maken en kan keer op keer opnieuw worden gebruikt. Dankzij het praktische ontwerp kun je de ingrediënten gemakkelijk van de spies afhalen, zonder dat je ze beschadigt. Daarnaast is deze Kockums spies ook nog eens vaatwasserbestendig, waardoor je hem gemakkelijk kunt reinigen. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon lekker wilt barbecueën in de achtertuin, deze Kockums spies is een onmisbaar accessoire. Bestel hem vandaag nog en geniet van een heerlijke barbecue-ervaring!

Pluspunten

  • Veelzijdigheid: Met deze spies kunt u niet alleen vlees grillen, maar ook groenten en fruit. Dit maakt het een veelzijdige tool om te gebruiken tijdens het barbecueën.
  • Handvat: Het houten handvat biedt een comfortabele grip en beschermt uw handen tegen de hitte van de grill. Bovendien geeft het handvat de spies een klassieke uitstraling die past bij elke barbecue-stijl.
  • Makkelijk schoon te maken: De roestvrijstalen constructie maakt de spies eenvoudig te reinigen. U kunt het snel schoonmaken met zeep en water, of in de vaatwasser doen voor nog meer gemak.

Minpunt:

  • Beperkte lengte: De spies is 36 cm lang, wat betekent dat het niet geschikt is voor grote stukken vlees. Als u op zoek bent naar een spies om grote stukken vlees te grillen, moet u mogelijk een langere spies overwegen.


Eind 1800 is de familie Kockum begonnen met de bouw van hun fabriek voor het produceren van waterkruiken, emmers en ziekenhuisgereedschap. In 1893 beginnen zij met het produceren van een nieuw product; de geëmailleerde ketel. Dit zorgt ervoor dat de toekomst van Kockums compleet veranderd. Vanaf dit moment gaan zij door de jaren geëmailleerde pannen en keukengerei maken in verschillende kleuren. Vanaf de jaren 60 begon de verkoop helaas terug te lopen doordat steeds meer mensen genoegen gingen nemen met plastic in huis. Tot nu! Er is nu weer ruimte voor kwaliteit en duurzame materialen in de keuken. Emaille is terug van weggeweest en met de nieuwe collectie van Kockums worden de beste en mooiste emaille producten weer terug in de keuken gebracht!

Productspecificaties

  • Merk: Kockums
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 7350101312193
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Afmeting (cm): 2x36x0,2 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten