Kockums - Braad -en Burgerspers, Spatel, met Lederen Hoes - Kockums

3968663
59.95
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Interloyal
3,9 Sterren
Kockums - Braad -en Burgerspers, Spatel, met Lederen Hoes - Kockums
59.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Braad -en Burgerspers, Spatel, met Lederen Hoes - Kockums

Deze burgerpers van Kockums is niet zomaar een gewone burgerpers. Het handvat is namelijk gemaakt van hoogwaardig leer in plaats van neopreen, wat niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een comfortabele en stevige grip tijdens het gebruik. De burgerpers heeft een aflopende rand waardoor het omdraaien en oppakken van vlees gemakkelijk gaat en hij ook te gebruiken is als spatel. Het platdrukken en aanbakken van hamburgers op de grillplaat wordt een fluitje van een cent met deze burgerpers. Het gebruik van leer als materiaal voor het handvat zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en stevigheid. Het lederen handvat is bestand tegen hoge temperaturen en zal niet slijten of uitrekken bij veelvuldig gebruik. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze burgerpers met lederen handvat. Kortom, ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame burgerpers die gemakkelijk te gebruiken is op de grillplaat, dan is deze burgerpers van Kockums met een lederen handvat de perfecte keuze.

Pluspunten

  • Een handig handvat dat ook dienst doet als spatel, waardoor je tijd bespaart bij het omdraaien van hamburgers.
  • Een aflopende rand voor gemakkelijk omdraaien en oppakken van de burger zonder dat het vlees uit elkaar valt.
  • Een duurzaam ontwerp dat jarenlang meegaat en geschikt is voor dagelijks gebruik.

Minpunt:

  • Een potentieel nadeel van deze burgerpers kan zijn dat het gewicht van de pers en het handvat misschien wat zwaar aanvoelen voor sommige gebruikers. Echter, de voordelen wegen in de meeste gevallen ruimschoots op tegen dit minpunt.


Eind 1800 is de familie Kockum begonnen met de bouw van hun fabriek voor het produceren van waterkruiken, emmers en ziekenhuisgereedschap. In 1893 beginnen zij met het produceren van een nieuw product; de geëmailleerde ketel. Dit zorgt ervoor dat de toekomst van Kockums compleet veranderd. Vanaf dit moment gaan zij door de jaren geëmailleerde pannen en keukengerei maken in verschillende kleuren. Vanaf de jaren 60 begon de verkoop helaas terug te lopen doordat steeds meer mensen genoegen gingen nemen met plastic in huis. Tot nu! Er is nu weer ruimte voor kwaliteit en duurzame materialen in de keuken. Emaille is terug van weggeweest en met de nieuwe collectie van Kockums worden de beste en mooiste emaille producten weer terug in de keuken gebracht!

Productspecificaties

  • Merk: Kockums
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 7350101312162
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 14x29,2x5,9 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten