Kockums - Braad -en Grillpers met Lederen Hoes, Hamburgerpers - Kockums

3968662
59.95
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Interloyal
3,9 Sterren
Kockums - Braad -en Grillpers met Lederen Hoes, Hamburgerpers - Kockums
59.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Braad -en Grillpers met Lederen Hoes, Hamburgerpers - Kockums

De Kockums RVS hamburgerpers met lederen handvat is een handig hulpmiddel om snel en gemakkelijk hamburgers te maken. De pers is gemaakt van duurzaam RVS en heeft een comfortabel en stijlvol handvat van leer. Het gebruik van leer als handvat heeft verschillende voordelen. Allereerst voelt het leer comfortabel aan en biedt het een stevige grip, zelfs wanneer je handen nat zijn. Daarnaast zorgt het leer voor een stijlvolle uitstraling en geeft het de pers een luxe en duurzame uitstraling. Het leer is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De Kockums hamburgerpers met leer handvat is perfect voor gebruik in de keuken of op de barbecue. Je kunt hiermee snel en gemakkelijk hamburgers van gelijke grootte en dikte maken. Door het gebruik van deze pers blijven de hamburgers compact tijdens het koken, waardoor er minder vetten en sappen uitlopen. Hierdoor krijg je sappige hamburgers met een uitstekende smaak. Samengevat biedt de Kockums RVS hamburgerpers met leer handvat vele voordelen: hij is duurzaam, comfortabel en stijlvol in gebruik. Met deze pers maak je snel en gemakkelijk hamburgers van gelijke grootte en dikte, zonder dat er veel vet en sap verloren gaat.

Pluspunten

  • Creatieve mogelijkheden: De hamburgerpers is niet alleen geschikt voor het maken van traditionele hamburgers, maar kan ook worden gebruikt voor het maken van vegetarische burgers, visburgers en zelfs koekjes.
  • Perfect voor barbecues: Deze hamburgerpers is perfect voor barbecues omdat hij de hamburgers snel en gemakkelijk platdrukt en aanpast aan de grillplaat of bakplaat.
  • Geen rommel: De pers zorgt ervoor dat de burger compact blijft tijdens het koken, waardoor er minder vetten en sappen uitlopen.

Minpunt:

  • Beperkt tot één formaat: De Kockums hamburgerpers is ontworpen voor een specifiek formaat hamburger, dus als je op zoek bent naar een tool die geschikt is voor verschillende formaten, is dit niet de beste keuze.


Eind 1800 is de familie Kockum begonnen met de bouw van hun fabriek voor het produceren van waterkruiken, emmers en ziekenhuisgereedschap. In 1893 beginnen zij met het produceren van een nieuw product; de geëmailleerde ketel. Dit zorgt ervoor dat de toekomst van Kockums compleet veranderd. Vanaf dit moment gaan zij door de jaren geëmailleerde pannen en keukengerei maken in verschillende kleuren. Vanaf de jaren 60 begon de verkoop helaas terug te lopen doordat steeds meer mensen genoegen gingen nemen met plastic in huis. Tot nu! Er is nu weer ruimte voor kwaliteit en duurzame materialen in de keuken. Emaille is terug van weggeweest en met de nieuwe collectie van Kockums worden de beste en mooiste emaille producten weer terug in de keuken gebracht!

Productspecificaties

  • Merk: Kockums
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 7350101311745
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 14x19x7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten