Kockums - Hamburger Prikkers, Set van 4 Stuks, RVS - Kockums

3968667
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Interloyal
3,9 Sterren
Kockums - Hamburger Prikkers, Set van 4 Stuks, RVS - Kockums
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hamburger Prikkers, Set van 4 Stuks, RVS - Kockums

Met de set van 4 RVS burgerskewers van Kockums houd je jouw heerlijk samengestelde hamburger perfect bij elkaar. Deze stevige prikkers zijn 14 cm lang en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Ze zijn niet bedoeld om te gebruiken tijdens het bakken, maar juist om je hamburger na het bereiden bij elkaar te houden. Plaats simpelweg de prikker door het midden van je burger en alle toppings en voorkom dat deze uit elkaar vallen tijdens het eten. De RVS burgerskewers zijn eenvoudig te reinigen en herbruikbaar, wat ze een duurzame en handige toevoeging maakt aan jouw keukengerei. Voortaan geniet je van elke hap zonder je zorgen te maken dat je hamburger uit elkaar valt.

Pluspunten

  • Handig hulpmiddel: De burgerskewers zijn een handig hulpmiddel om je burger stevig bij elkaar te houden en te voorkomen dat de toppings eraf vallen. Zo kun je zonder zorgen genieten van je perfect bereide burger.
  • Herbruikbaar: Doordat deze burgerskewers zijn gemaakt van RVS, zijn ze duurzaam en herbruikbaar. Zo hoef je niet steeds nieuwe prikkers te kopen en draag je bij aan een duurzamere levensstijl.
  • Set van 4 stuks: Met deze set van 4 burgerskewers kun je meerdere burgers tegelijkertijd maken en serveren. Handig voor als je gasten over de vloer hebt of gewoon voor een gezellige familie-avond.

Minpunt:

  • Beperkt gebruik: Deze burgerskewers zijn specifiek ontworpen voor hamburgers en kun je niet voor een groot aantal andere gerechten gebruiken.


Eind 1800 is de familie Kockum begonnen met de bouw van hun fabriek voor het produceren van waterkruiken, emmers en ziekenhuisgereedschap. In 1893 beginnen zij met het produceren van een nieuw product; de geëmailleerde ketel. Dit zorgt ervoor dat de toekomst van Kockums compleet veranderd. Vanaf dit moment gaan zij door de jaren geëmailleerde pannen en keukengerei maken in verschillende kleuren. Vanaf de jaren 60 begon de verkoop helaas terug te lopen doordat steeds meer mensen genoegen gingen nemen met plastic in huis. Tot nu! Er is nu weer ruimte voor kwaliteit en duurzame materialen in de keuken. Emaille is terug van weggeweest en met de nieuwe collectie van Kockums worden de beste en mooiste emaille producten weer terug in de keuken gebracht!

Productspecificaties

  • Merk: Kockums
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 7350101312186
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Afmeting (cm): 2x14x0,2 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten